SEGON DIA D’ENTRENAMENT AL GOLF MAIORIS. DECLARACIONS DE VALLORI

17 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B
L’ATB ha iniciat avui el seu segon dia de pretemporada. A les 9 del dematí s’ha entrenat al Golf de Maioris. D’aquesta manera, la plantilla s’ha sotmès a un entrenament físic més exigent a les ordres del preparador físic Aitor Maiztegui, aprofitant les magnífiques instal·lacions.

El director esportiu, Patrick Messow, ha regalat una camiseta emmarcada al director del Golf Maioris, Ángel Paes, com a agraïment per la seva col·laboració. L’equi fa avui doble sessió i avui horabaixa a les 19 hores treballarà a Son Malferit.
Posteriorment a l’entrenament, Guiem Vallori ha atès els mitjans del club:

Vallori: «Durant la pretemporada ha d’haver aquestes sessions més dures perquè quan abandones el camp és només córrer. El Golf de Maioris te proporciona diferents pendents i potser tenguem molèsties però val la pena. Se solen odiar les pretemporades perquè són hores sense tocar pilota per poder posar-se a to. El millor de tot és que hem guanyat una setmana en començar la lliga el 26 d’agost i ens podem dosificar millor i crec que això evitarà lesions i sobrecàrregues. Molts ens cuidem durant l’estiu, encara que estiguem de viatge, sortim a córrer per no arribar aquí i el primer dia estar malament. La gent es cuida per arribar en bones condicions, és una carrera de fons individual per estar bé el primer partit de lliga. L’experiència et permet saber que no pots competir contra xavals de 20 anys però em col·loc millor, pujo menys vegades a l’atac, quan toqui, és dosificar-se. El futbol no és només físic, també és mental. Prepar la meva tercera temporada a l’ATB motivat, tenc moltes ganes perquè vaig acabar molt bé la campanya passada. Faré la pretemporada amb molta il·lusió i no hem de cometre els errors de l’any passat i dir que hem d’estar a dalt sí o sí. Cada partit serà una guerra i ja veurem on som. Els nous són gent oberta, som extravertits i volem que estiguin bé aquí».

 

Logo Carlos Hernández
Jefe de Prensa

Comentarios cerrados