SEGON DIA D’ENTRENAMENT AL GOLF MAIORIS. DECLARACIONS DE VALLORI

17 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B
L’ATB ha iniciat avui el seu segon dia de pretemporada. A les 9 del dematĂ­ s’ha entrenat al Golf de Maioris. D’aquesta manera, la plantilla s’ha sotmĂšs a un entrenament fĂ­sic mĂ©s exigent a les ordres del preparador fĂ­sic Aitor Maiztegui, aprofitant les magnĂ­fiques instal·lacions.

El director esportiu, Patrick Messow, ha regalat una camiseta emmarcada al director del Golf Maioris, Ángel Paes, com a agraĂŻment per la seva col·laboraciĂł. L’equi fa avui doble sessiĂł i avui horabaixa a les 19 hores treballarĂ  a Son Malferit.
Posteriorment a l’entrenament, Guiem Vallori ha atĂšs els mitjans del club:

Vallori: «Durant la pretemporada ha d’haver aquestes sessions mĂ©s dures perquĂš quan abandones el camp Ă©s nomĂ©s cĂłrrer. El Golf de Maioris te proporciona diferents pendents i potser tenguem molĂšsties perĂČ val la pena. Se solen odiar les pretemporades perquĂš sĂłn hores sense tocar pilota per poder posar-se a to. El millor de tot Ă©s que hem guanyat una setmana en començar la lliga el 26 d’agost i ens podem dosificar millor i crec que aixĂČ evitarĂ  lesions i sobrecĂ rregues. Molts ens cuidem durant l’estiu, encara que estiguem de viatge, sortim a cĂłrrer per no arribar aquĂ­ i el primer dia estar malament. La gent es cuida per arribar en bones condicions, Ă©s una carrera de fons individual per estar bĂ© el primer partit de lliga. L’experiĂšncia et permet saber que no pots competir contra xavals de 20 anys perĂČ em col·loc millor, pujo menys vegades a l’atac, quan toqui, Ă©s dosificar-se. El futbol no Ă©s nomĂ©s fĂ­sic, tambĂ© Ă©s mental. Prepar la meva tercera temporada a l’ATB motivat, tenc moltes ganes perquĂš vaig acabar molt bĂ© la campanya passada. FarĂ© la pretemporada amb molta il·lusiĂł i no hem de cometre els errors de l’any passat i dir que hem d’estar a dalt sĂ­ o sĂ­. Cada partit serĂ  una guerra i ja veurem on som. Els nous sĂłn gent oberta, som extravertits i volem que estiguin bĂ© aquí».

 

Logo Carlos HernĂĄndez
Jefe de Prensa

Comentarios cerrados