Vela: Jordi Triay i Lluís Mas guanyen el Campionat de Balears de Snipe

25 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
fbvLa competició disputada aquest cap de setmana sota organització del Real Club Nàutic de Palma i amb el patrocini de la drassana Audax Marina va reunir a 260 embarcacions de les classes 420, Opimist i Làser, i va posar en joc el Campionat de Balears de Snipe.

La victòria en la classe Snipe, on es van celebrar quatre proves, va anar per a la parella del Real Club Nàutico de Valencia composta per Agustín Miguel Zabalúa i Juan Luis Granados, si be els campions de Balears van resultar ser Jordi Triay (CMM) i Lluís Mas, que es van classificar en segona posició, per davant dels menorquins Antonio Pons i Llorenç Mesquida (Club Nàutic de Ciutadella).
La flota va ser distribuïda en dos camps de regates (un pels Snipe i un altre per a la resta) i es van donar un total de 23 sortides. El dissabte va bufar un vent del sud-est que no va superar els sis nusos. El diumenge l’organització va poder completar quatre mànigues per a les classes Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard i Snipe, cinc pels 420 i tres pels Optimist, la flota dels quals va estar formada per 151 unitats distribuïdes en les divisions Oro, Plata i Grup D.
Els vencedors en Laser van ser Alberto Fontanals (Club Marítimo San Antonio de la Playa), en 4.7; Rocío Cárdenas (CNA), en 4.7 femení; Aina Bauza (RCNP), en Radial, i Ramiro Foguet (RCNP), en Standard.
font: Real Club Náutico de Palma

Comentarios cerrados