Vela: Jordi Triay i LluĂ­s Mas guanyen el Campionat de Balears de Snipe

25 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
fbvLa competiciĂł disputada aquest cap de setmana sota organitzaciĂł del Real Club NĂ utic de Palma i amb el patrocini de la drassana Audax Marina va reunir a 260 embarcacions de les classes 420, Opimist i LĂ ser, i va posar en joc el Campionat de Balears de Snipe.

La victĂČria en la classe Snipe, on es van celebrar quatre proves, va anar per a la parella del Real Club NĂ utico de Valencia composta per AgustĂ­n Miguel ZabalĂșa i Juan Luis Granados, si be els campions de Balears van resultar ser Jordi Triay (CMM) i LluĂ­s Mas, que es van classificar en segona posiciĂł, per davant dels menorquins Antonio Pons i Llorenç Mesquida (Club NĂ utic de Ciutadella).
La flota va ser distribuĂŻda en dos camps de regates (un pels Snipe i un altre per a la resta) i es van donar un total de 23 sortides. El dissabte va bufar un vent del sud-est que no va superar els sis nusos. El diumenge l’organitzaciĂł va poder completar quatre mĂ nigues per a les classes Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard i Snipe, cinc pels 420 i tres pels Optimist, la flota dels quals va estar formada per 151 unitats distribuĂŻdes en les divisions Oro, Plata i Grup D.
Els vencedors en Laser van ser Alberto Fontanals (Club MarĂ­timo San Antonio de la Playa), en 4.7; RocĂ­o CĂĄrdenas (CNA), en 4.7 femenĂ­; Aina Bauza (RCNP), en Radial, i Ramiro Foguet (RCNP), en Standard.
font: Real Club NĂĄutico de Palma

Comentarios cerrados