Comunicat conjunt de 13 clubs de Primera Divisi贸

7 agosto 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
escudo lfp

escudo lfp

A continuaci贸, publiquem i fem difusi贸 del comunicat conjunt de 13 clubs de Primera Divisi贸, al que el RCD Espanyol s’ha adherit:

Athletic Club – Club Atl茅tico de Madrid, S.A.D. – Real Betis Balompi茅, S.A.D. – Real Club Celta de Vigo, S.A.D. – R.C.D. Espanyol de Barcelona, S.A.D. – Getafe Club de F煤tbol, S.A.D. – Granada C.F., S.A.D. – Real Club Deportivo Mallorca, S.A.D. – Club Atl茅tico Osasuna – Rayo Vallecano de Madrid, S.A.D. – Real Sociedad de F煤tbol, S.A.D. – Sevilla F煤tbol Club, S.A.D. – Real Zaragoza, S.A.D.

Davant els 煤ltims fets esdevinguts en el si de la LNFP, que tots els clubs de Primera Divisi贸 presents en la reuni贸, que representen una 脿mplia majoria de la mateixa, no comparteixen per suposar una falta de respecte als drets dels clubs en la seva condici贸 de membres de la pr貌pia LNFP, aix铆 com davant la situaci贸 de greu inseguretat jur铆dica que afecta a tots els clubs com a conseq眉猫ncia de la falta d’acord entre els operadors de TV que s贸n cessionaris dels drets audiovisuals, han acordat per unanimitat sol路licitar al President de la LNFP la convocat貌ria urgent d’una Junta de Primera Divisi贸, a celebrar dimarts que ve 14 d’agost, per debatre, votar i, si escau, aprovar els seg眉ents punts de l’Ordre del dia:

1. Exigir el pagament immediat de totes les quantitats degudes pels operadors de TV als clubs de Primera Divisi贸.
2. Exigir la retirada de totes les demandes interposades contra els clubs de Primera Divisi贸 en relaci贸 als contractes de cessi贸 dels drets audiovisuals.
3. Determinaci贸 d’un procediment transparent i reglamentat per a la fixaci贸 dels horaris dels partits de Primera Divisi贸, amb l’adopci贸 de quantes mesurades siguin necess脿ries a tal fi
. 4. Exigir als operadors de TV l’establiment d’un marc estable que garanteixi l’explotaci贸 pac铆fica dels drets audiovisuals dels clubs de Primera Divisi贸. En el cas que no s’aconsegueixi una soluci贸 acceptable per a la majoria dels clubs de Primera Divisi贸, els clubs reunits estan disposats a adoptar quantes mesurades siguin necess脿ries, incl貌s el retard de l’inici del Campionat de Lliga de Primera Divisi贸 de la temporada 2012/2013, previst per al proper dia 18 d’agost.
web RCD.Espanyol
informa Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados