VOLEIBOL ; EL CESA DE LA IL·LUSIÓ PER A BALEARS

26 junio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

LES SELECCIONS INFANTILS I CADETS BALEARS SE CITEN A PARTIR D´AQUEST DIJOUS A VALLADOLID PER A AFRONTAR UN CAMPIONAT D´ESPANYA EN EL QUAL PORTEN LA IL·LUSIÓ PER BANDERA PER A ACONSEGUIR EL TRON NACIONAL.

La gran cita nacional de seleccions autonòmiques ja és aquí. El voleibol espanyol celebra des d’aquest dijous fins al diumenge el CESA 2024 de seleccions infantils i cadets. Les Illes Balears porten treballant des de finals del 2023 per a afrontar el torneig i més de sis mesos després de la primera convocatòria, les seleccions balears estan preparades per a afrontar el repte. En la categoria infantil, els nois han quedat enquadrats en el Grup D amb Galícia, Canàries i Astúries. Segons els seus seleccionadors, Benjamín Izquierdo i Maties Adrover, es tracta del grup “de la mort” i afegeixen que “Canàries i Galícia són dos equips que sempre estan a dalt i això ens motiva a anar més forts per a donar-ho tot”. Els infantils debutaran davant Galícia aquest dijous a partir de les 9:30 hores, jugaran el segon partit el mateix dia a les 17:30 hores davant Astúries i tancaran la fase de grups el divendres a les 11:30 hores davant Canàries

La selecció infantil femenina és una de les tres protagonistes del Grup B, juntament amb Castella-la Manxa i Andalusia. Llorenç Vallespir i Maria Antònia Pocoví asseguren que “Andalusia és un equip potent amb una de les comunitats amb més fitxes federatives. El nostre objectiu és col·locar les Illes Balears el més amunt possible”. Balears disputarà el seu primer partit d’aquesta primera fase davant Castella-la Manxa el dijous a les 9:30 hores, dels qui no es fien, i tancaran el grup amb el partit contra Andalusia el mateix dia a partir de les 17:30 hores.

La selecció cadet de Balears compta amb jugadors i jugadores que ja porten alguns CESA a la seva esquena, per la qual cosa compten amb experiència en tornejos de caire nacional. La masculina està enquadrada en el Grup A amb Castella-la Manxa i amb una de les favorites, Madrid. Alexis González i Alberto Sanz, advoquen per la “il·lusió” del grup i per el “partit a partit”. Qualifiquen al seu equip de “físic” i esperen que anant dia a dia es pugui aconseguir una bon resultat. El primer partit per als jugadors d’Alexis serà aquest dijous a les 11:30 hores del matí davant Castella-la Manxa i disputaran l’enfrontament contra Madrid el divendres a la mateixa hora, les 11:30 hores.

Pel que fa la femenina, comparteixen el Grup C amb Catalunya, La Rioja i la Regió de Múrcia. Andreu Català i Margalida Ramon, seleccionadors cadets, afirmen que la fortalesa del seu equip és l’atac, superdotat en altura i assenyala a Catalunya com a potència del grup i del campionat. “L’objectiu és passar de grups i intentar arribar el més amunt possible”, asseguren. El primer partit de Balears serà el dijous a les 11:30 hores contra la Regió de Múrcia, continuaran la fase de grups el mateix dia a la tarda, quan a les 19:30 hores es vegin les cares davant Catalunya. Tancaran la fase grups el divendres al matí amb el partit davant La Rioja a les 11:30 hores del matí.

Comentarios cerrados