VOLEIBOL ; PROTAGONISME BALEAR EN LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB18

23 junio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La magnífica generació Sub18 balear continua progressant en la seva carrera internacional. Les categories inferiors de la selecció espanyola han trucat a cinc jugadors i un tècnic per a conformar els equips que disputaran els tornejos continentals que ha d’afrontar Espanya aquest estiu. En categoria masculina, Rafel Tugores i Dani Dezuttere compten, una vegada més, per al seleccionador Fredinson Mosquera, qui a més ha incorporat al mallorquí Josep Tous com a entrenador assistent. Els tres balears preparen així el WEVZA U18 que disputen del dia 24 al 27 de juny a Palència i el Campionat d’Europa Sub18 que jugaran del dia 10 al dia 21 de juliol a Bulgària i en el que s’enfrontaran en la fase de grups a Itàlia, República Txeca, Bèlgica, Eslovènia, Grècia, Romania i Estònia.

 

En categoria femenina, Julia Caldentey, Sara Verbeek i Paz Okeke sumen una nova convocatòria amb la Sub18. Les tres jugadores de l’arxipèlag són ja habituals en les convocatòries de David Sánchez i en aquesta no ha estat menys. Amb el focus posat en el Campionat d’Europa Sub18, la selecció espanyola entrena a Azuqueca d’Henares fins el dia 25 de juny, quan posaran rumb a Budapest per a jugar una sèrie de partits amistosos davant Hongria. Aquests serviran de preparació per al màxim torneig continental que arrencarà l’1 de juliol a Romania i en el qual Espanya, enquadrada en el Grup I, s’enfrontarà a Romania, Bèlgica, Itàlia, Croàcia, Eslovènia, Països Baixos i Sèrbia.

Comentarios cerrados