MAYURQA, CIDE, SANT JOAN I PÒRTOL, EN LLIÇA PEL CAMPIONAT D´ESPANYA BENJAMÍ

21 junio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ELS QUATRE EQUIPS BALEARS DISPUTEN AQUEST CAP DE SETMANA EL NACIONAL DE LA CATEGORIA BENJAMÍ A VALLADOLID.

Arriba l’últim gran torneig nacional de clubs de la temporada. Valladolid acull des d’aquest divendres fins al diumenge el Campionat d’Espanya benjamí en el qual les Illes Balears tenen fins a quatre representants que lluitaran per fer-se un nom entre els millors equips del país. La categoria femenina és la que compta amb més presència balear amb el CV Mayurqa, Voley Ciutat Cide i l’Escola Voleibol Sant Joan, presents en el quadre inicial del torneig. El CV Mayurqa està emmarcat en el Grup G i s’haurà d’enfrontar al Cvleganés.com (divendres, 10:30h), l’Esdecar Vòley Elche (divendres, 13:30h) i l’AD Moraleja (divendres, 18:30h). Per part seva, el Voley Cide Palma forma part del Grup E amb OBV Dental Criado (divendres, 9:00h), CD Salesianos (divendres, 12:00h) i Playas de Cartagena (divendres, 17:00h). Finalment, l’Escola Voleibl Sant Joan serà un dels protagonistes del Grup C amb el CV Melilla (divendres, 9:00h), el Vóley Arcoles (divendres, 12:00h) i Hidramar Gran Canària (divendres, 17:00h).

 

En categoria masculina, l’Open Marratxí CV Pòrtol serà l’únic representant balear en el nacional benjamí. El conjunt portolà està enquadrat en el Grup F del torneig i s’enfrontarà al San José Artesano (divendres, 9:00h) i l’AD VB Ribera (divendres, 17:00h), contra els qui intentarà treure els millors resultats possibles per a classificar-se per a la fase final.

 

Tant en categoria femenina com masculina, la fase final es disputarà durant les jornades del dissabte i diumenge, després que el divendres es decideixi per a què lluiten tots els equips participants.

 

ADJUNTO:

  • 1718957438_6792.JPG
  • 1718957386_3518.JPG
  • 1718957392_6345.JPG

Comentarios cerrados