L´EIVISSENC MOISÉS RODRIGO FA EL SALT A LA SUPERLLIGA MASCULINA

19 junio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL CENTRAL BALEAR DE 18 ANYS FITXA PEL GRUPO HERCE SORIA DE LA MÀXIMA CATEGORIA NACIONAL DESPRÉS DEL SEU PAS PER LA CONCENTRACIÓ PERMANENT DE PALÈNCIA LES DUES ÚLTIMES TEMPORADES.

Pas endavant en la carrera professional de Moisés Rodrigo. El jugador nascut a Eivissa fa el salt a la Superlliga Masculina de la mà del Grupo Herce Soria, un dels equips capdavanters de la categoria d’or a nivell nacional. El central de 205 centímetres s’incorpora al conjunt sorià per a sumar centímetres en la xarxa i per a continuar creixent com a jugador. Sens dubte, per a Rodrigo és una oportunitat excel·lent per a donar continuïtat a la seva carrera i intentar fer-se un lloc en un dels equips importants de la Superlliga. El central estarà a les ordres d’Alberto Toribio i aterra al pavelló de Los Pajaritos amb la intenció de seguir amb el seu creixement exponencial i incrementar la competitivitat en la plantilla soriana.

 

Moisés Rodrigo és un jugador que porta relativament poc en el voleibol, encara que el seu nivell i evolució han cridat l’atenció des dels seus inicis, ja que després de començar jugant amb la UD Ibiza Volley va rebre la convocatòria de la Concentració Permanent de Palència, on ha estat les dues últimes temporades jugant en la Superlliga Masculina 2. A més, també ha participat en convocatòries de les categories inferiors de la selecció espanyola, per la qual cosa, tot i la seva curta carrera, ja sap el que és jugar al màxim nivell.

Comentarios cerrados