EL CV PÒRTOL I L’ESCOLA DE VOLEIBOL SANT JOAN GUANYEN ELS CAMPIONATS DE BALEARS BENJAMINS

31 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les Illes Balears ja coneixen tots els seus campions autonòmics de la temporada 2023/24. La categoria benjamí ha tancat el cicle de tornejos balears disputats durant aquests mesos d’abril i maig a les pistes de l’arxipèlag coronant a l’Open Marratxí CV Pòrtol i a l’Escola de Voleibol Sant Joan.

 

En categoria masculina el títol es disputava entre el mateix conjunt portolà, el CV Sant Josep i l’Algaida VC CBBM en un format de tres jornades en el que tots els equips van jugar contra tots. La primera jornada la van protagonitzar l’Open Marratxí CV Pòrtol i el CV Sant Josep aamb resultat favorable per l’equip local per 2-0. El segon enfrontament del dia també el guanyaria l’equip portolà amb el mateix resultat (2-0) contra l’Algaida VC CBBM. El darrer partit i el que decidiria l’ordre de la segona i tercera posició va dirimir que el CV Sant Josep s’emportaria la plata després de guanyar 2-0 al conjunt algaidí, que acabaria penjant-se el bronze.

 

 

 

En categoria femenina, l’Escola Voleibol Sant Joan va sortir vencedor d’un torneig amb onze equips participants. El conjunt santjoaner va superar la fase de grups amb dues victòries imposant-se al CV Muro i al CV Mayurqa. En els quarts de final va aconseguir donar continuitat a la bona dinàmica guanyant al CVS Fuster Can Vaquer Sóller per 2-0 i en les semifinals al Voley Ciutat Cide per 2-1. En la gran final es veuria les cares, per segona vegada en el torneig, contra el CV Muro i va repetir resultat, victòria per 2-0 per fer-se amb el títol de campió de Balears. El Cide acabaria completant el podi en guanyar al CV Mayurqa en el partit pel tercer i quart lloc.

 

ADJUNTO:

  • 1716824776_7204.png
  • 1716824805_9202.png

Comentarios cerrados