ALARO ; L’ESCOLA DE VOLEIBOL SANT JOAN I EL CV SÓLLER, CAMPIONS AUTONÒMICS ALEVÍ 4X4

20 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL PAVELLÓ D’ALARÓ HA VIST CORONAR-SE AQUEST CAP DE SETMANA ALS DOS CLUBS EN CATEGORIA MASCULINA I FEMENINA RESPECTIVAMENT EN UN TORNEIG VIBRANT I EN EL QUE S’HAN AJUNTAT LES MILLORS PEDRERES DE LES ILLES BALEARS.

La categoria aleví 4×4 ja coneix els campions autonòmics. L’Escola de Voleibol Sant Joan, en categoria masculina, i el CVS Pintures Alemany Ballester Sóller, en categoria femenina, s’han proclamat guanyadors del Campionat de Balears després de dos dies de voleibol al Pavelló d’Alaró. L’Escola de Voleibol Sant Joan va començar el torneig guanyant els dos partits de la fase de grups contra el CV Mayurqa i el CV Eivissa i classificant-se com a primer a la fase final. En aquesta, en els quarts de finals va aconseguir tombar al CV Sant Josep per 2-0. Amb idèntic resultat va guanyar a l’Esporles VC per accedir a la gran final, on s’enfrontaria al Cas Tord CV Pòrtol a qui va aconseguir superar per 2-1 en una ajustada i emocionant final autonòmica. La lluita pel tercer i quart lloc va estar protagonitzada per l’Esporles VC i el Tecniplac Algaida VC, amb victòria per aquest darrer, qui va aconseguir completar el podi del torneig.

En categoria femenina va sobresortir el nom del CVS Pintures Alemany Ballester Sóller, qui va aconseguir un ple de victòries en el Grup D i, posteriorment, en el Grup C Or per accedir a la fase final del torneig. El conjunt de la Vall va veure’s les cares contra el Construccions JMJ Olivers Algaida VC en les semifinals i va aconseguir vèncer per 2-0 i classificar-se per la gran final autonòmica. En el partiti definitiu del torneig es jugaria el títol davant un Optimistic Esporles VC que va plantar cara, però en el que l’equip solleric va mantenir la seva gran forma del cap de setmana per posar la cirera al seu campionat i proclamar-se guanyadors de Balears aleví 4×4. El podi el va completar el Construccions JMJ Olivers Algaida VC en guanyar al Frau CV Pòrtol per 2-1 en la lluita pel tercer i quart lloc.

 

Comentarios cerrados