AINA MUNAR ESTRENA LA NOVA TEMPORADA EN EL FUTURES DE MADRID

16 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Madrid puja el telĂł de la nova temporada de vĂČlei platja 2024. El Parque Deportivo Puerta de Hierro acull aquestes setmanes el Beach Pro Tour Futures i, desprĂ©s de celebrar el de categoria masculina, aquest dijous dona el tret de sortida al femenĂ­, on el voleibol balear tĂ© representaciĂł. Ni mĂ©s ni menys que Aina Munar estĂ  inscrita en el torneig continental al costat de Nazaret FloriĂĄn. Per segona temporada consecutiva, ambdues jugadores formen parella a nivell internacional per a intentar aguaitar les posicions altes de les competicions europees. La mallorquina debuta, d’aquesta manera, en la nova temporada Futures 2024 en la qual buscarĂ  millorar els grans resultats del curs anterior. Munar i FloriĂĄn trepitjaran la sorra madrilenya per primera vegada aquest dijous per a intentar superar el Main Draw de la competiciĂł i accedir a la fase final.

 

Aina Munar i Nazaret FloriĂĄn ja saben el que Ă©s guanyar juntes i, fins i tot, tambĂ© saben el que Ă©s jugar una final de Futures. Van guanyar el Costa Blanca Beach Games d’Alacant i el Trofeu Villa de Madrid, a mĂ©s de proclamar-se subcampiones d’Europa amb el CV Majadahonda. AixĂ­ mateix, en el Futures de Mallorca ambdues jugadores van signar un torneig excepcional i es van plantar en la gran final, on no van poder emportar-se l’or. És per aixĂČ que aquesta nova temporada es presenta il·lusionant, ja que desprĂ©s d’un primer curs en el qual els resultats van ser molt bons, s’espera que en aquesta segona temporada, amb mĂ©s entrenaments a l’esquena i amb mĂ©s experiĂšncia juntes sobre la sorra, el rendiment en els tornejos pugui ser fins i tot millor quue l’any passat.

 

Comentarios cerrados