DOBLE ÈXIT DEL CV MAYURQA I ASCENS INFANTIL DEL CV POLLENÇA

15 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL CLUB DE CIUTAT HA ACONSEGUIT GUANYAR EL PLAYOFF PEL TÍTOL DE LA CATEGORIA ALEVÍ FEMENÍ 6X6 I LA FASE D’ASCENS DE TERCERA A SEGONA CADET. EL CV POLLENÇA TAMBÉ HA ACONSEGUIT PUJAR A SEGONA DE LA CATEGORIA INFANTIL

Cap de setmana ple de voleibol el viscut a les Illes Balears. Les categories més petites del nostre esport han gaudit de les diferents fases finals que se celebraven a Son Cotoner, al Pavelló Andreu Trobat i a Son Angelats amb un club que ha destacat per sobre dels altres. El CV Mayurqa és el gran triomfador del cap de setmana amb el títol aconseguit de la categoría aleví 6×6 i l’ascens cadet assolit cap a la segona divisió de la categoria. L’altre club destacat és el CV Pollença, qui ha pujat de tercera a segona divisió infantil femenina.

 

En la categoria aleví femení 6×6 el domini del CV Mayurqa Nuevos Estilos va ser incontestable de principi a final. Disputant semifinal i final, el conjunt de Palma va aconseguir guanyar ambdós partits per 3-0 contra el Madre Alberta i el Voley Cide Palma demostrant una clara superioritat per fer-se amb el títol lliguer de la categoria. La segona posició va ser pel Cide i el Construccions JMJ Olivers Algaida CV va quedar-se amb el bronze de la competició en guanyar al Madre Alberta – Marga Comas – Interior Design en la lluita pel tercer i quart lloc.

En categoria infantil es disputava la fase d’ascens de tercera a segona divisió femenina on va sobresortir el CV Pollença després d’unes eliminatòries molt igualades. El conjunt pollencí va guanyar al Cide als quarts de final per 3-0, a l’Escola Voleibol Sant Joan en les semifinals per 3-2 i al Viratge Esports Vòlei Muro en la gran final per idèntic resultat, 3-2. D’aquesta manera, el CV Pollença s’alçava com a guanyador de la fase d’ascens. El Vòlei Muro i el Fontaneria Fuentes Algaida VC el varen acompañar en el podi com a segon i tercer classificat.

Les cadets també disputaven la fase d’ascens i, així com en la categoria aleví 6×6, el CV Mayurqa va fer-se gran per emportar-se el playoff. Per això, va haver de superar al Mascaró Morera S. Logistics Algaida VC en els quarts de final, al CV Pollença en les semifinals i al CVS tramuntanapm.es Sóller en la gran final. Així, el CV Mayurqa Delfi va coronar-se com a millor equip de la fase d’ascens cap a segona divisió. El conjunt solleric va emportar-se la plata i el Madre Alberta Finansia el bronze, deixant el quart lloc pel CV Pollença.

Comentarios cerrados