ESPANYA SUB17 CONVOCA A OKAFOR, SWISTEK I TUGORES

13 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La gran temporada dels equips balears de categoria cadet no passa desapercebuda en les oficines de la RFEVB. El seleccionador Sub17, Fredinson Mosquera ha afegit, al ja habitual en les seves convocatĂČries Rafel Tugores, a Alejandro Swistek, del CV PĂČrtol, i a Izunna Okafor, del CV SĂłller. Amb ells, els noms balears en el combinat nacional ascendeixen a tres i es converteix en una de les comunitats autĂČnomes que mĂ©s jugadors aporta a la convocatĂČria nacional. Okafor, Swistek i Tugores estan citats per a concentrar-se amb Espanya del dimecres 22 al diumenge 25 de maig a PalĂšncia per a entrenar i que el cos tĂšcnic nacional avaluĂŻ als jugadors de cara al Campionat del MĂłn Sub17 que se celebra del 23 d’agost a l’1 de setembre a BulgĂ ria. AixĂ­, aquesta convocatĂČria es presenta com una oportunitat d’or per a tres jugadors balears que han presentat la seva candidatura a poder participar en el mundial.

 

Rafel Tugores i Alejandro Swistek, receptors, i Izunna Okafor, central, s’exercitaran en el PavellĂł Camp de la Joventut amb quinze companys mĂ©s que durant quatre dies donaran el seu mĂ xim per a intentar convĂšncer al seleccionador nacional. Per a Swistek i Okafor, Ă©s la primera trucada del combinat espanyol i aixĂČ reflecteix el gran curs que han realitzat en el CV SĂłller i en el CV PĂČrtol respectivament. Tugores suma una convocatĂČria mĂ©s, ja que Ă©s un habitual en les llistes de Mosquera. De fet, el solleric va aconseguir, fa poc menys d’un mes, la classificaciĂł per al Campionat d’Europa Sub18 amb el mateix combinat nacional.

Comentarios cerrados