DOBLE TOP-10 BALEAR EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

13 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL CV SÓLLER I EL CV MANACOR TANQUEN EL NACIONAL AMB UNA GRAN CINQUENA I VUITENA POSICIÓ RESPECTIVAMENT. EL CV BUNYOLA VA ACONSEGUIR ACABAR EN VINT-I-CINQUÈ LLOC EN UN TORNEIG EN EL QUE HA ANAT DE MENYS A MÉS.

Boníssimes sensacions les que extreu el vòlei balear del Campionat d’Espanya cadet. Fins a dia d’avui, la categoria cadet és la que ha aconseguit millors resultats dels nacionals amb el gran paper del CV Sóller i del CV Manacor. Sollerics i manacorins varen demostrar el seu potencial en el torneig ja en la primera fase acabant en la primera posició del grup i accedint a una segona fase en la que se’ls hi presentaria un grup amb dos dels màxims favorits al títol nacional. El Pizzeria La Cuarteta Sóller i el Llevant Mobiliari Manacor varen acabar en la segona posició del grup, per darrera dels que, finalment, disputarien la final del Campionat d’Espanya. Ja en la fase final, el conjunt de la Vall va aconseguir dues victòries per signar la cinquena posició, mentre que l’equip manacorí va acabar el torneig amb dues derrotes que, així i tot, li varen donar un molt meritori vuitè lloc nacional.

En categoria femenina, el voleibol balear tenia un únic representat, el Planells CV Bunyola, qui va viure un Campionat d’Espanya marcat per un inici complicat. Amb una fase de grups en la que no va aconseguir una continuitat, el conjunt bunyolí va acabar en tercera posició d’aquesta primera fase que li va donar accés a la lluita entre el dissetè i el trenta-dosè lloc. Una derrota més el va rellevar a la lluita per, com a màxim, la vint-i-cinquena posició i a partir d’aquí l’equip mallorquí va aconseguir treure un molt bon nivell de voleibol. Tres victòries consecutives davant l’Haro Quesos Los Cameros, el Voleibol Astillero i el Playa de Cartagena li varen donar un vint-i-cinquè lloc amb un gust satisfactori després d’aquest gran final de torneig.

Comentarios cerrados