EL CV ES CASTELL I EL CVS SÓLLER, CAMPIONS DE LA FASE D’ASCENS A PRIMERA BALEAR

7 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Poliesportiu d’Es Castell i Son Angelats han vibrat aquest dissabte i diumenge amb el millor voleibol de les Illes Balears. La fase d’ascens a Primera Balear ha copat el protagonistme en les pistes de l’arxipèlag per coronar al CV Es Castell en categoria masculina i al CVS Obres Balton Sóller en categoria femenina.

A Menorca el vòlei balear vivia la fase d’ascens a Primera Balear amb quatre equips implicats en la lluita per posar la cirereta a la gran temporada realitzada després d’aconseguir la classificació a aquest playoff. Varen ser l’equip local, el CV Es Castell, i el Sito Rotger Cuines CV Ciutadella els qui varen guanyar les semifinals per 3-0 i 3-1 al CV Alaior i al Visit Cala Millor CV Son Servera respectivament. Precisament, entre aquests dos conjunts va ser la lluita pel tercer i quart lloc, sent el tercer pel conjunt menorquí i el quart pel mallorquí. En la gran final, però, s’esperaven el CV Es Castell i el CV Ciutadella. Dos dels tres millors equips de la lliga regular es veien les cares en el darrer i decisiu partit de la temporada que es va allargar fins el quart set i que va veure com el CV Es Castell aconseguia imposar el seu joc per fer-se amb el partit per 3-1. D’aquesta manera, l’equip amfitrió guanyava la fase d’ascens i es proclamava campió del playoff.

En categoria femenina, les Balears també van veure guanyar l’equip amfitrió en una fase d’ascens en la que hi havia més equips implicats que en la masculina. Fins a vuit conjunts van desplaçar-se a Son Angelats amb la il·lusió de fer-se amb el títol de campió, però només un ho va poder ser. En els quarts de final, l’Escola de Voleibol Sant Joan, el Gruas Negret Algaida VC, el Mimosa Home Garden CV Portocristo i el CVS Obres Balton Sóller van superar als seus rivals per ficar-se entre els quatre millors equips de la categoria i jugar-s’ho tot en els següents dos partits. En la primera semifinal, el partit entre l’Escola de Voleibol Sant Joan i el Gruas Negret Algaida VC va emportar-se el protagonisme del playoff per l’emoció que va tenir. L’enfrontament va allargar-se fins el cinquè set on, finalment, el conjunt algaidí va aconseguir sumar la tercera i definitiva màniga per accedir a la final després d’una gran batalla. En l’altra semifinal, el CVS Obres Balton va superar a l’equip de Portocristo amb una mica menys de dificultats però empoortant-se el partit al qurt set. Així, doncs, el Mimosa Homoe Garden CV Portocristo i el conjunt santjoaner es disputaren un tercer escaló del podi que, finalment, va ser per l’Escola de Voleibol Sant Joan després de guanyar per 3-0. Idèntic resultat que el que es va viure en la final entre el CVS Obres Balton Sóller i el Gruas Negret Algaida VC en favor de l’equip local, qui es va proclamar campió de la fase d’ascens a Primera Balear davant la seva afició.

Comentarios cerrados