BON PAPER DELS EQUIPS BALEARS EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

7 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL WEHOSTEL CIDE PALMA, SETÈ, I EL COMPLEX S’ESTACIÓ ALGAIDA VC, ONZÈ, EN CATEGORIA FEMENINA I EL CV SANT JOSEP, VINT-I-DOSÈ, EN CATEGORIA MASCULINA COMPLETEN EL PRIMER TORNEIG NACIONAL DE LA TEMPORADA DEL VÒLEI BASE AMB BONES SENSACIONS.

El vòlei balear quasi acaba el Campionat d’Espanya juvenil amb dos equips en el Top-10. El Wehostel Cide Palma i el Complex s’Estació Algaida han estat els conjunts de l’arxipèlag més destacats del cap de setmana en els nacionals lluitant fins el darrer dia per estar entre els millors del torneig femení. Per altra banda, el CV Sant Josep va encadenar uns partits en els que no va trobar la seva millor versió i va quedar relegat a la lluita per les posicions menys codiciades.

En categoria femenina, tant el Wehostel Cide Palma com el Complex s’Estació Algaida VC varen protagonitzar un inici de campionat excel·lent. Amb dues victòries en els dos primers partits, varen aconseguir la classificació als vuitens de final, però no van poder tancar la fase de grups amb un triomf. La derrota no va afectar a un Cide que va passar per sobre del CV Gandía per accedir a quarts, però el conjunt algaidí va veure trencada la seva il·lusió de fer-se amb el campionat en perdre contra l’Arenal Emevé. Així, doncs, només l’equip palmesà tenia opcions de guanyar el torneig, però el cvleganés.com va frenar-lo en els quarts de final en vèncer-lo per 3-2.  D’aquesta manera, ambdós equips s’acomiadaven de la lluita pel títol, però van seguir demostrant tenir nivell per fer front a qualsevol equip del campionat. Tant és així, que el Wehostel Cide Palma va guanyar el seu darrer partit contra el CV Iniesta per fer-se amb el setè lloc del torneig i el Complex s’Estació Algaida VC al Ciudad de A Coruña per acabar en la onzena posició.

Pel que fa a la categoria masculina, el CV Sant Josep ha estat l’únic representant balear que ha viatjat a Móstoles per a disputar el Campionat d’Espanya. Després d’una fase de grups difícil en la que van aconseguir guanyar el segon partit i acabar com a tercers, van viure una segona fase en la que ni els encreuaments ni el nivell de l’equip van ser els millors possibles, fent 0 punts dels dos partits disputats davant el Rio Duero Soria i el local CV Móstoles. D’aquesta manera, el CV Sant Josep lluitaria per les darreres posicions de la taula i en el darrer enfrontament del torneig va aconseguir el seu segon triomf del cap de setmana guanyant al Esvol Santandreu i signant el vint-i-dosè lloc del campionat.

Comentarios cerrados