El CTEIB Andratx alça el Trofeu Hermanas Rullán

5 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El CTEIB Andratx signa un cap de setmana pel record i després de que moltes de les jugadores tornessin de Huelva amb la setena plaça del Campionat d’Espanya Júnior aixecaven el Trofeu Hermanas Rullán, en la seva edició número 55, després de vèncer per 63-42 a un Aleris Bàsquet Calvià que no havia perdut cap partit en tota la temporada a la final del torneig que decideix el campió de la Lliga Escribano femenina. La jugadora del CTEIB Andratx Clàudia Ripoll va ser nomenada MVP Instituto de Fertilidad del torneig després de la seva gran actuació tant a les semifinals com a la final.

 

Les de José Luis Alberola saberen patir durant una primera meitat de molta igualtat per castigar la manca d’encert rival a l’inici del tercer període per obrir diferències i jugar amb la confiança que li donava el marcador amb el pas del minuts per acabar vencent 63-42. El CTEIB Andratx avançaren a la final després d’una treballada semifinal contra l’Instituto de Fertilidad en un xoc que sempre anaren dominant en el marcador, però que no acabarien de rompre fins el darrer període (82-64). Per la seva banda, l’Aleris Bàsquet Calvià es va mostrar més solvent a les semifinals i s’imposaren per 71-32 a l’Iforavila Àrids i Serveis Gravera Ca’n Alou. La tercera posició acabaria sent per les de s’Arenal, que s’emportaren un emocionantíssim xoc contra les de Felanitx i que es decidiria en el segons finals amb un marcador final de 78-76.

 

El títol aconseguit pel CTEIB Andratx li dona dret a disputar la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 que es disputa a final d’aquest mes de maig amb seu encara per determinar.

Comentarios cerrados