VOLEIBOL BALEARS AFRONTA UN CAP DE SETMANA PLE DE FASES D’ASCENS

3 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

LA PRIMERA BALEAR I LES CATEGORIES ABSOLUTES CADET I INFANTIL FEMENINA CONEIXERAN ELS SEUS NOUS EQUIPS AQUEST CAP DE SETMANA AMB LA DISPUTA DELS PLAYOFF PER PUJAR DE CATEGORIA.

Les pistes de les Illes Balears s’omplen aquest cap de setmana d’il·lusió per ascendir de categoria. Fins a quatre fases d’ascens són les que se celebraran durant el dissabte i diumenge a Sóller, Es Castell, Manacor i Palma per tal de saber quins són els equips que pugen de categoria cap a la Primera Balear i cap a la primera cadet i infantil femenina.

En la màxima categoria autonòmica a nivell senior, les pistes de Son Angelats i la d’Es Castell són les que aculliran les fases d’ascens a la Primera Balear femenina i masculina. A Sóller s’hi desplaçaran fins a vuit equips en busca de ser de Primera Balear la próxima temporada. L’Escola de Voleibol Sant Joan, el CV Es Castell, el CV Pollença, el Gruas Negret Algaida VC, el Juniper Sagrat Cor, el Mimosa Home Garden CV Porto Cristo, el CVS Obres Balton Sóller i el CV Eivissa Voley lluitaran per fer-se amb els dos llocs que donen l’ascens a Primera Balear. El torneig comença aquest dissabte a partir de les 10:00 hores amb la disputa dels quarts de final i acaba el diumenge amb la final a les 12:00 hores. En categoria masculina seran quatre els equips que estaran en lluita per pujar a la Primera Balear: el CV Es Castell, el CV Alaior, el Sito Rotger Cuines CV Ciutadella i el Visit Cala Millor CV Son Servera. Els quatre conjunts se citen aquest dissabte i diumenge al Pavelló Municipal d’Es Castell per disputar-se un playoff que arrencarà el dissabte a les 16:00 hores.

es cadets i les infantils també es disputaran l’ascens a la màxima categoria. L’Alaró Vòlei Restaurant Sa Fonda i el Caixa Colonya CV Muro donaran el sús a partir de les 9:30 hores a una competició cadet que es disputarà íntegrament el diumenge al Pavelló Germans Escalas. Després, será el torn del CV Sant Josep i l’Esporles VC Coral a les 11:30 hores. Entre aquests quatre equips es disputaran l’ascens a la primera cadet femenina. En categoria infantil, seran el Cuines Bordoy CV Manacor, el Adalmo Cide Palma, el Don Telas CV Bunyola i el Madre Alberta – Re/Max Island qui es juguin la fase d’ascens a primera a Na Capellera amb un torneig que començarà el dissabte a partir de les 10:00 hores i que acabarà el diumenge amb el darrer partit a les 12:00 hores.

 

ADJUNTO:

Comentarios cerrados