LA MALLORQUINA ANNIE MIRA ACONSEGUEIX L´ASCENS A LA LLIGA IBERDROLA

28 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La fase d’ascens a la Lliga Iberdrola dona una alegria al voleibol balear. La jugadora mallorquina Annie Mira ha aconseguit guanyar el títol de campiona de la Superlliga Femenina 2 i certificar l’ascens del seu equip a la màxima categoria del voleibol espanyol. La receptora balear completa així una temporada excel·lent proclamant-se campiona de la Copa Princesa, campiona de la lliga regular, campiona de la Superlliga Femenina 2 i pujant a la liga Iberdrola.

Annie Mira i el CVB Barça han protagonitzat una fase d’ascens immaculada guanyant tots els partits disputats. A la fase d’ascens varen superar al CV Zalaeta i al FC Cartagena Algar Surmenor per 3-1, accedint així a les semifinals com a primeres de grup. En aquesta fase es van creuar amb el conjunt mallorquí, el CVS U Energia Sóller, en un partit en el que qui guanyava aconseguir l’ascens de categoria. L’enfrontament va caure del bàndol culé per 3-1 per accedir a una final on es veuria les cares amb el Madrid Chamberí. Després d’un partit vibrant i que s’ha hagut de deicidir al tie-break, Annie Mira s’ha fet amb el títol de campiona de la Superlliga Femenina 2 guanyant per 3-2 al conjunt madrileny.