EL CVS U ENERGIA SÓLLER, TERCER CLASSIFICAT, I L´UD IBIZA VOLLEY CINQUÈ DE LES FASES D´ASCENS

28 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL CONJUNT SOLLERIC ES QUEDA A LES PORTES DE L´ASCENS A LA LIGA IBERDROLA DESPRÉS DE PERDRE EN LA SEMIFINAL CONTRA EL CVB BARÇA PER 3-1. L´UD IBIZA VOLLEY NO VA SUPERAR LA FASE DE GRUPS, PERÒ ES QUEDA AMB EL CINQUÈ LLOC.

No hi ha hagut sort. El CVS U Energia es queda a les portes de la Lliga Iberdrola després de caure en les semifinals de la fase d’ascens. El conjunt solleric, després de ser la sorpresa en la lliga regular i aconseguir classificar-se en el playoff, també va sorprendre en un Palau dels Esports de Cartagena en el qual es va veure com en el primer partit ja va plantar cara al Madrid Chamberí, qui finament va quedar segon en aquesta fase d’ascens, i que en el segon enfrontament va vèncer al CV Leganés. Amb l’ànim pels núvols i amb la confiança de tombar a qui fos, les jugadores de Sóller afrontaven una semifinal davant el CVB Barça sabent que, en cas de guanyar-la, ja serien matemàticament jugadores de la Lliga Iberdrola. Això va semblar donar-li forces a un CVS U Energia Sóller que es va fer amb el primer set i que es veia prop d’obrar gairebé un miracle. Tot i això, el conjunt català va aconseguir refer-se del cop guanyant els tres següents sets i tombant a un equip mallorquí que va veure com, tot i intentar-ho amb totes les seves forces, no va poder aconseguir l’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. La derrota davant el CVB Barça va suposar un cop, encara que el conjunt solleric tenia una altra lluita aquest diumenge i era la del tercer i quart lloc davant el Cartagena Algar Surmenor. L’equip de la Vall ha tornat a donar una demostració del que és, demostrant coratge i qualitat per a tombar a l’equip amfitrió i penjar-se el bronze de la Superlliga Femenina 2. Aquesta plantilla passarà a la història del club per ser el tercer millor equip de la categoria i per quedar-se a tan sols un partit de ser equip de la Lliga Iberdrola.

En categoria masculina, la UD Ibiza Volley es va acomiadar del somni d’ascendir a la Superlliga Masculina tot just començar. El conjunt pitiús no va aconseguir superar la fase de grups després de caure per 3-1 i 3-2 davant el CV Leganés i Intasa San Sadurniño i va veure esvair-se les seves possibilitats de ser equip de la màxima categoria del voleibol espanyol. Així i tot, els jugadors dirigits per Martín Bermejo van treure a relluir el seu orgull i en el partit pel cinquè i sisè lloc van vèncer al CV Utrera certificant ser el cinquè millor equip de la Superliga Masculina 2023/24.

Comentarios cerrados