EL BAR CA’S GALLO CV MANACOR I L’ALARÓ VÒLEI GTE INSTALL MANAGEMENT, CAMPIONS DE LA PRIMERA BALEAR

26 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria:

Les Illes Balears ja coneixen els seus guanyadors de lliga de la màxima categoria autonòmica senior. El Bar Ca’s Gallo CV Manacor, en categoria femenina, i l’Alaró Vòlei GTE Install Management, s’han fet amb el títol de campions a falta d’una jornada per finalitzar el curs. Ambdós conjunts s’han mostrat sòlids durant tota la temporada, encara que han arribat a fer-se amb el campionat de maneres diferents.

 

En categoria femenina, destaca el gran final de temporada de l’equip manacorí. El Bar Ca’s Gallo CV Manacor va assolir el lideratge de la lliga en la jornada 18 per primera vegada en tot el curs i, menys les jonades 21 i 22, d’ençà no ha cedit la primera posició. L’equip del Llevant de Mallorca ha estat entre els tres primers classificats durant tota la lliga i ha demostrat estar en la competició constantment. Entre el Bar Ca’s Gallo CV Manacor, l’Alaró Vòlei KCM Construccions i el Can Pep Carns i Delícies CV Pòrtol s’han anat alternant en el primer lloc de la taula, però han estat les manacorines les qui, finalment, han aconseguit fer-se fortes en el lideratge. El segon lloc encara està en joc entre l’equip d’Alaró i el de Pòrtol, estant actualment en la segona i tercera posició respectivament.

En la categoria masculina el domini de l’Alaró Vòlei GTE Install Management ha estat pràcticament incontestable durant tota la competició. El conjunt alaroner va assolir la primera posició de la taula en la quarta jornada de lliga i des d’ençà no ha cedit el lideratge. Victòria rere victòria, l’Alaró Vòlei GTE Install Management, tot i que en les darreres jornades ha baixat lleugerament el seu rendiment, la seva gran temporada li ha permès acabar la competició amb uns grans registres que li han donat el títol de campió. Tot i el bon curs realitzat pel conjunt alaroner, el CV Mayurqa, l’Oller Clínic CV Cor Pitiús i el Motorisa CV Pòrtol en les darreres jornades s’han apropat al lideratge, però sense aconseguir arrabassar-li el campionat final a l’equip d’Alaró.

 

Desde la FVBIB volem donar l’enhorabona al Bar Ca’s Gallo CV Manacor i a l’Alaró Vòlei GTE Install Management pel títol de lliga de la Primera Balear, així com també a la resta d’equips que han lluitat i competit en la màxima categoria del vòlei balear.

Comentarios cerrados