Port obre, a través de l’IME, les inscripcions de la setena edició de la Cursa Palmadona

24 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La prova esportiva tindrà lloc el 19 de maig, al Parc de la Riera, i, per tercer any consecutiu, coincidirà amb la carrera infantil
Palma, 24 d’abril de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport(IME), ha obert aquest dimecres les inscripcions de la setena edició de la  Cursa Palmadona, que es durà a terme el 19 de maig, al Parc de la Riera.
Enguany, s’ha ampliat un 25 per cent el nombre d’inscripcions, mil més que la passada edició; d’aquesta manera, s’oferiran un total de quatre mil places per a aquesta prova popular, que congrega milers de participants any rere any.
Com és habitual, aquesta carrera urbana és gratuïta i oberta a tothom, amb un circuit accessible per asfalt i terra. Les inscripcions podran formalitzar-se fins al 17 de maig, al web www.elitechip.net.
A les 10.30 hores, es farà un escalfament general, de la mà de Susana Sanz, i, a les 11 del matí, es donarà el ‘sus’ a la prova, amb un recorregut de 2,3 quilòmetres, amb la possibilitat de completar una volta, de 2,3 quilòmetres,  o dues, amb un itinerari total de 4,5 quilòmetres.
D’altra banda, s’obsequiarà a totes les persones participants amb una camiseta commemorativa i una medalla finisher. Les primeres dues mil inscripcions tindran també un gymsack, cortesia d’AutoVidal, i, gràcies a la col·laboració de MercaPalma, gaudiran d’un berenar saludable, el dia de l’esdeveniment.
Els dorsals i les camisetes s’entregaran el dissabte 18 de maig, d’11 a 20 hores, a l’envelat habilitat al Parc de la Riera.

2 / 3
Amb l’objectiu de fomentar una convivència més sostenible i apostar per esdeveniments més respectuosos amb el medi ambient, l’organització habilitarà una estació d’aigua potable perquè les persones participants hi puguin accedir i omplir les seves botelles reutilitzables.
III Cursa Infantil Palmadona
Per tercer any consecutiu, l’IME inclou la Cursa Infantil Palmadona com a preàmbul de la carrera popular. És una prova gratuïta i no competitiva per a nines i nins fins a dotze anys, que es durà a terme a partir de les 9 hores, al Parc de la Riera, amb recorreguts en funció de les edats dels participants.
Els infants fins als cinc anys d’edat correran acompanyats pels seus pares i mares, i cobriran diferents distàncies en un circuit preparat segons les seves categories: els de 0 a 3 anys recorreran una distància de 200 metres, i els petits de 4 i 5 anys afrontaran un itinerari de 400 metres.
Finalment, els joves corredors de 6 a 9 anys prendran part en una cursa de 600 metres, i, a partir de 10 anys, ho faran a la prova de 1.200 metres.
 
Cort abre, a través del IME, las inscripciones de la séptima edición de la Cursa Palmadona
La prueba deportiva tendrá lugar el 19 de mayo, en el Parc de la Riera, y, por tercer año consecutivo, coincidirá con la carrera infantil
Palma, 24 de abril de 2024.- El Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal de l’Esport (IME), ha abierto este miércoles las inscripciones de la séptima edición de la Cursa Palmadona, que se llevará a cabo el 19 de mayo, en el Parc de la Riera.
Este año, se ha ampliado un 25 por ciento el número de inscripciones, mil más que la pasada edición; de esta forma, se ofrecerán un total de cuatro mil plazas para esta prueba popular, que congrega a miles de participantes año tras año.

3 / 3
Como es habitual, esta carrera urbana es gratuita y abierta a todo el mundo, con un circuito accesible por asfalto y suelo. Las inscripciones podrán formalizarse hasta el 17 de mayo, en la web www.elitechip.net.
A las 10.30 horas, se realizará un calentamiento general, de la mano de Susana Sanz, y a las 11 de la mañana se dará el ‘sus’ a la prueba, con un recorrido de 2,3 kilómetros, con la posibilidad de completar una vuelta, de 2,3 kilómetros, o dos, con un itinerario total de 4,5 kilómetros.
Por otra parte, se obsequiará a todas las personas participantes con una camiseta conmemorativa y una medalla finisher. Las primeras dos mil inscripciones tendrán también un gymsack, cortesía de AutoVidal, y, gracias a la colaboración de MercaPalma, podrán degustar una merienda saludable, el día del evento.
Los dorsales y las camisetas se entregarán el sábado 18 de mayo, de 11 a 20 horas, en la carpa habilitada en el Parc de la Riera.
Con el objetivo de fomentar una convivencia más sostenible y realizar eventos más respetuosos con el medio ambiente, la organización habilitará una estación de agua potable para que las personas participantes puedan acceder y llenar sus botellas reutilizables.
III Cursa Infantil Palmadona
Por tercer año consecutivo, el IME incluye la Cursa Infantil Palmadona como preámbulo de la carrera popular. Es una prueba gratuita y no competitiva para niñas y niños hasta doce años, que se llevará a cabo a partir de las 9 horas, en el Parc de la Riera, con recorridos en función de las edades de los participantes.
Los niños hasta los cinco años de edad correrán acompañados por sus padres y madres, cubriendo diferentes distancias en un circuito preparado según sus categorías: los de 0 a 3 años recorrerán una distancia de 200 metros, y los pequeños de 4 y 5 años afrontarán un itinerario de 400 metros.
Por último, los jóvenes corredores de 6 a 9 años tomarán parte en una carrera de 600 metros, y, a partir de 10 años, lo harán en la prueba de 1.200 metros

Comentarios cerrados