Cort obre Son Moix a clubs de vòlei, handbol, bàsquet i futbol sala que entrenen durant la temporada en altres recintes municipals

23 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
 
Els jugadors infantils i cadets de l’equip d’handbol del Secar de la Real han estat els primers que han realitzat la seva sessió preparatòria en les instal·lacions utilitzades pels conjunts d’elit
Palma, 23 d’abril de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha obert les reserves de la pista de Son Moix a clubs de Palma que entrenen a altres  pavellons municipals durant la temporada.
Gràcies a aquesta iniciativa, els equips d’handbol, vòlei, bàsquet i futbol sala podran fer ús de la pista on entrenen i juguen els cinc equips d’elit, que actualment han reduït les seves sessions preparatòries per la disminució del nombre de partits oficials que disputen.
Els equips d’infantils i cadets del Club d’Handbol del Secar de la Real han estat els primers en utilitzar la pista de Son Moix, amb ocasió dels entrenaments que han dut a terme aquest passat dilluns, a l’horabaixa.
Els jugadors i els tècnics d’aquesta entitat esportiva palmesana han celebrat l’oportunitat de compartir el recinte destinat als clubs d’elit.

2 / 2
Cort abre Son Moix a clubes de vóley, balonmano, baloncesto y fútbol sala que entrenan durante la temporada en otros recintos municipales
Los jugadores infantiles y cadetes del equipo de balonmano del Secar de la Real han sido los primeros que han realizado su sesión preparatoria en las instalaciones utilizadas por los conjuntos de élite
Palma, 23 de abril de 2024.- El Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal de l’Esport (IME), ha abierto las reservas de la pista de Son Moix a clubes de Palma que entrenan en otros pabellones municipales durante la temporada.
Gracias a esta iniciativa, los equipos de balonmano, vóley, baloncesto y fútbol sala podrán hacer uso de la pista donde entrenan y juegan los cinco equipos de élite, que actualmente han reducido sus sesiones preparatorias por la disminución del número de partidos oficiales que disputan.
Los equipos de infantiles y cadetes del Club d’Handbol del Secar de la Real han sido los primeros en utilizar la pista de Son Moix, con ocasión de los entrenamientos que han llevado a cabo este pasado lunes, por la tarde.
Los jugadores y técnicos de esta entidad deportiva palmesana han celebrado la oportunidad de compartir el recinto destinado a los clubs de élite.

Comentarios cerrados