BALEARS CONEIXERÀ ELS CAMPIONS JUNIORS I CADET

18 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL VÒLEI BALEAR CELEBRA QUATRE CAMPIONATS EN UN CAP DE SETMANA DEL QUE SORTIRAN ELS GUANYADORS AUTONÒMICS JUNIOR I CADET. NA CAPELLERA, EL PAVELLÓ DE BLANQUERNA I SON ANGELATS ACULLIRAN ELS TORNEJOS DES D’AQUEST DIVENDRES FINS DIUMENGE.

Les categories junior i cadet arriben en un dels moments més importants de la temporada. El Campionat de Balears espera en l’horitzó dels millors conjunts autonòmics de cada categoria per dirimir els campions i els classificats al Campionat d’Espanya. En categoria junior masculí es disputaran el títol al Pavelló de Blaquerna el Motorisa CV Pòrtol, el Palma Esports, el CV Palma, el CV Sant Josep i el CVS Const. M. Galindo Sóller. El torneig constarà d’un format lligueta en el que tots jugaran contra tots des d’aquest divendres a les 16:30 hores amb el partit inaugural de CV Sant Josep – CV Palma i acabarà el diumenge amb el Palma Esports – Motorisa CV Pòrtol a les 20:00 hores. En categoria femenina el format serà el mateix, el Voley Cide Palma, el CV Manacor, el CVS U Energia Sóller i el CV Bunyola s’enfrontaran entre si durant tot el cap de setmana a Na Capellera per saber quin és el millor equip junior de les Illes Balears. La pilota començarà a rodar a partir d’aquest divendres a les 17:30 hores amb el CV Manacor – CVS U Energia Sóller i acabarà el diumenge a les 12:30 hores amb el CV Bunyola – CVS U Energia Sóller.

Pel que fa al Campionat de Balears cadet el format será el mateix que en el junior. Lligueta en la que tots els equips jugaran contra tots i guanyarà el que més punts hagi aconseguit durant el cap de setmana. En la categoria femenina protagonitzaran el torneig autonòmic dos equips mallorquins, un menorquí i un eivissenc. El Planells CV Bunyola, el Novelec Algaida VC, el CV Ciutadella Imagine i l’Azuline Eivissa Voley es jugaran el títol balear a Son Angelats des del dissabte a partir de les 10:00 hores amb el Planells CV Bunyola – Azuline Eivissa Voley i finalitzarà el diumenge a les 12:00 hores amb l’enfrontament entre el Planells CV Bunyola i el Novelec Algaida VC. En categoria masculina el campionat també es jugarà entre quatre equips. El CVS Pizzeria La Cuarteta Sóller, el Restaurant Es Cruce CV Pòrtol, el Llevant Mobiliari CV Manacor i l’Azuline Azul Eivissa Voley es disputaran el títol a Son Angelats el dissabte i el diumenge amb un torneig que promet ser vibrant des de l’inici fins el final. El campionat començarà el dissabte a les 10:00 hores amb el partit entre l’Azuline Azul Eivissa Volley i el CVS Pizzeria La Cuarteta Sóller i es coneixerà el guanyador el diumenge amb el darrer partit que serà a les 12:00 hores entre el CVS Pizzeria La Cuarteta Sóller i el Restaurant Es Cruce CV Pòrtol.

Comentarios cerrados