Noticies C.E.Manacor

16 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Base

El primer equip del club va guanyar a fora de casa davant el Binissalem per 1-2 amb gols de Nico i Guille.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Va ser un partit on vam començar bastant bĂ©, vam començar com noltros voliem que era ser protagonistes i estar al camp contrari, intentar fer mal i amb la seva defensa de 5 era dificil arribar pero a la mitja hora ja ho vam trobar, i en van tenir mĂ©s d’ocasions. Es vera que ells al contra atac van tenir alguna ocasiĂł perillosa on el nostre porter Elias va parar i va fer una bona parada perĂČ es va notar que feiem bon partit perque el vam seguir duguent allĂ  on voliem, amb molt de control de pilota i partit controlat a la mateixa vegada. A la segona part el Binissalem surt amb canvis i a pitjar una mica mĂ©s perĂČ seguim en linea i tenim ocasions molt clares, aixĂ­ com un possible penatl bastant clar a Toni Florit que no piten, en Nico tambĂ© te dues ocasions clares, perĂČ no van entrar i desprĂ©s de l’aturada, amb una jugada una mica absurda ens empaten, canvia tot una mica i noltros seguim insistint i al darrer segon a la darrera jugada aconseguim el gol de Guille amb un gran gol. Crec que es una victĂČria justa i merescuda i molt important de cara al final de lliga que ens queda”.

El prĂČxim partit de lliga es jugarĂ  a casa contra l’Arenal el dissabte 20 a les 17:00h.

Fotografies: https://we.tl/t-2A8ImcpojY

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a casa per 6 a 0 amb gols de Marc, Gerard, Saad, Dimitar, Domingo i Xavi .

L’entrenador AndrĂ©s VĂĄzquez comenta que «Partido resuelto sin mucha historia donde el marcador pudo ser aĂșn mĂĄs amplio y que sirviĂł para que debutaran en la categorĂ­a algunos jugadores del juvenil B y del cadete A».

El prĂČxim partit de lliga es jugarĂ  a fora contra el Menorca A el dissabte 20 a les 15:45h.

FEMENÍ

El FemenĂ­ AutonĂČmica va guanyar a fora de casa davant el Baleares Sin Fronteras per 0 a 3.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Partido donde la primera parte fue trabada con un rival que saliĂł muy defensivo y era difĂ­cil filtrar balones. Nos fuimos al descanso con un 0-0 injusto por el juego que dĂĄbamos. En la segunda parte el partido se abriĂł mĂĄs y al volcar el equipo arriba sufrimos algo en la contra pero conseguimos lo que querĂ­amos con Desi que metiĂł un golazo de falta, que abriĂł el partido y conseguimos una victoria muy importante delante un rival difĂ­cil en su casa».

La propera setmana l’equip autonĂČmica descansa.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-BcRdcedcui

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor segueix amb la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podrĂ s fer soci o sĂČcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Comentarios cerrados