L’ALGAIDA VC I EL CV PÒRTOL, CAMPIONS DE MALLORCA INFANTIL

16 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL CAP DE SETMANA DEIXA DOS NOUS CAMPIONS INSULARS EN UN FINAL DE TEMPORADA EN EL QUE ELS INFANTILS JA CONEIXEN ELS PODIS MALLORQUINS. EL TECNOJARDÍ ALGAIDA VC I L’MPT CV PÒRTOL NEGRE S’HAN CORONAT EN LES FASES FINALS.

Nou cap de setmana complet de vòlei a les Balears. Aquest dissabte i diumenge s’han disputat els Campionats de Mallorca de la categoria infantil als Pavellons Andreu Trobat i Blanquerna que han erigit al Tecnojardí Algaida VC i l’MPT CV Pòrtol negre com a millors equips de la categoria. En la femenina, el conjunt algaidí només va cedir un set en tota la fase final i va ser en la gran final contra l’Eqs. CV Pòrtol negre, a qui va superar per 3-1. Això, després de guanyar en la semifinal al CV Sant Josep lila per 3-0. D’aquesta manera, l’equip amfitrió va emportar-se l’or del torneig, la plata va ser per l’Eqs. CV Pòrtol negre i el bronze va quedar-s’ho l’equip de Sant Josep després de guanyar al Mayurqa Sapphira Prive en una lluita pel tercer i quart lloc que va finalitzar amb un marcador de 3-2.

En categoria masculina l’MPT CV Pòrtol negre va demostrar la seva superioritat durant tot el torneig i va imposar-se per 3-0 en els dos partits que va disputar. En la semifinal va desfer-se del CV Sant Josep groc i en la final a l’Esporles VC, qui va accedir-hi desprès de vencer per 3-1 al Caixa Colonya CV Manacor. En la lluita pel tercer i quart lloc va ser el conjunt manacorí qui va aconseguir completar el podi del Campionat de Mallorca infantil guanyant al CV Sant Josep groc, qui va quedar en quarta posició.

 

ADJUNTO:

Comentarios cerrados