EL CV SÓLLER, EL CV BUNYOLA I EL CV EIVISSA, CAMPIONS INSULARS DE LA CATEGORIA CADET

10 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

MALLORCA I EIVISSA CONEIXEN ELS GUANYADORS DE LA CATEGORIA CADET. EL CVS LA CUARTETA PIZZERIA SÓLLER I L’AZULINE AZUL EIVISSA VOLEY EN CATEGORIA MASCULINA I EL PLANELLS CV BUNYOLA I L’AZULINE AZUL EIVISSA EN CATEGORIA FEMENINA, SÓN ELS CAMPIONS.

Cap de setmana ple de voleibol als pavellons de Blanquerna, de Joan Pericàs i d’Es Viver on els jugadors i les jugadores de la categoria cadet han pogut demostrar el seu potencial i la milloria durant la temporada en la fase final de la lliga. Els equips participants s’han disputat el títol de campió insular, on han sobresortit els clubs de Sóller, Bunyola i Eivissa.

El CVS La Cuarteta Pizzeria Sóller va imposar-se en el Campionat de Mallorca cadet masculí celebrat al Pavelló Blanquerna. El conjunt solleric va superar al Restaurant Es Cruce CV Pòrtol en la gran final per un ajustat 3-2. Ambdós equips van mostrar la seva superioritat durant tot el torneig ja que, classificats directament a les semifinals per la seva posició en la lliga regular, varen accedir a la final amb un marcador de 3-0 superant al CV Sant Josep i al Llevant Mobiliari CV Manacor. Precisament, el conjunt manacorí va fer-se amb la medalla de bronze després de guanyar al CV Sant Josep per 3-0 en la lluita pel tercer i quart lloc.

Uns kilòmetres lluny, a Bunyola, el Poliesportiu Joan Pericàs va veure com l’equip amfitrió, el Planells CV Bunyola es coronava com a campió de Mallorca cadet femení. Ho va fer després d’un dur torneig en el que va superar al CVS Const. M. Morell Sóller per 3-2 en la semifinal i, amb un idèntic resultat, al Novelec Algaida VC en la lluita pel títol final. D’aquesta manera, el conjunt bunyolí es feia fort a casa seva guanyant l’or del campionat. La segona posició, per tant, quedava per un equip algaidí que va accedir a la final després de guanyar per 3-0 al Mayurqa Saphire Prive. Finalment, va ser el CVS Const. M. Morell Sóller qui va completar el podi en superar al Mayurqa en el partit per la tercera i quarta posició.

A Eivissa, el CV Eivissa va dominar els campionats insulars tant de la categoria masculina com femenina. Sota el nom d’Azuline Azul Eivissa Voley, l’equip masculí no va donar opció als seus rivals guanyant per 3-1 al Constr. Pineda La Tribu Ibiza en el seu primer partit del triangular i va tancar el torneig superant per 3-0 a l’Azuline Amarillo Eivissa Voley demostrant la seva superioritat. El Constr. Pineda La Tribu Ibiza va quedar en el segon lloc fent valer la seva victòria enfront l’equip groc de l’Eivissa per 3-2. En categoria femenina, també sota el nom d’Azuline Azul Eivissa Voley, les jugadores varen arrasar a tots els rivals que es varen posar a l’altra banda de la xarxa guanyant les semifinals a l’Azuline Amarillo Eivissa Voley per 3-0 i la gran final a La Tribu Ibiza pel mateix resultat, 3-0. D’aquesta manera, el CV Eivissa es va emportar l’or del torneig, La Tribu Ibiza la plata i OBeach La Tribu Ibiza va completar el podi després de guanyar a l’Azuline Amarillo Eivissa Voley en la lluita pel tercer i quart lloc.