Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

18 marzo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El primer equip del club va perdre a fora de casa davant el Platges de Calvià per 3 a 0.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Varem fer la primera mitja hora molt bona, així inclús ens ho reconeix el seu entrenador, on ens va faltar el gol i al minut 35, quasi a la primera arribada, encaixam un gran gol en contra que ens descoloca. Aquí va ser el nostre problema, no saber encaixar i remontar en aquest moment on al descans intentam subsanar i quan tornam, feim un error i ens marquen el 2 gol que va fer que l’equip no sabigues girar el partit. Ens va faltar fe un gol per enxufarmos al partit. Un camp dificil de guanyar però jo hem qued amb la primera mitja hora del partit davant un gran rival i hem de seguir fent feina mirant el que ens queda”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera contra el Felanitx el dissabte 23 a les 16:30h.

Fotografies: https://we.tl/t-sb9H3X1TK7

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a fora de casa per 2 a 3.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Durante los primeros 40 minutos el Pla De Na Tesa fue muy superior al Manacor poniéndose 2-0 en el marcador y pudiendo aumentar la ventaja. En la segunda parte el partido cambia absolutamente. El Manacor, con juego directo y segundas jugadas, se adueña del partido, da la vuelta al resultado y tiene ocasiones suficientes como para aumentar la diferencia».

El proper cap de setmana juga a casa diumenge 24 a les 16:30h contra el Mallorca B.

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va perdre a casa davant el Constància A per 1 a 2.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Partido que empieza con un gol temprano de las rivales donde tienen 10 minutos muy buenos pero resolvemos empatando y vienen una gran parte nuestra con el 1-1. La segunda parte es parecida, donde empiezan las contrarias con un 2-1 pero a pesar de los cambios y de la revolución que dimos nos faltó el gol para empatar. Estoy triste por el resultado porque estuvimos muy bien la mayor parte del partido delante un gran equipo y nos faltó el gol, pero seguimos trabajando y orgulloso de la actitud de las jugadoras que no tiraron la toalla en ningun minuto».

El proper cap de setmana juga a fora de casa dissabte 23 a les 16:00h contra UE Sami.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-WUlaXwNks0

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor segueix amb la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

 

Comentarios cerrados