FVBIB ; Campionat de Mallorca juvenil femení.

14 marzo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La FVBIB vol aclarir que els horaris establerts en el Campionat de Mallorca juvenil femení es varen acordar després d’un consens en la junta, on també hi havia el club organitzador del torneig. A més, cal remarcar que són uns horaris condicionats als compromissos dels diferents jugadors i jugadores que s’exerciten i estan concentrats amb els diferents grups de perfecció nacional i s’ha buscat no interferir en el seu desenvolupament. Tot això, basant-nos en la norma 11.8 que diu que «es considerarà, de cara al desenvolupament dels Campionats Insulars i Autonòmics de les categories cadet, juvenil i junior, les dates de competició de les categories que juguen lligues estatals, adaptant les dates i horaris d’aquests campionats per evitar que hi hagi una coincidència de partits en els clubs implicats. En aquest sentit, serà possible assignar partits entre setmana».

Desde la FVBIB recordem que hem aplicat una norma que es va aprovar fa tres anys en la assemblea i que, aquest any, també afectarà al Campionat de Mallorca cadet femení i masculí, havent modificat les dates d’aquests.

Tot i això, desde la Federació lamentem els inconvenients que aquesta decisió ha provocat a un dels equips que participa en el torneig, ja que sempre busquem la justícia i que tots els equips puguin competir amb les seves màximes garanties.

V

Comentarios cerrados