FVBIB CAMPIONAT DE MALLORCA JUVENIL FEMENÍ ; SIS EQUIPS I UN DESTÍ

13 marzo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL WEHOSTEL CIDE PALMA, L’EXPERT BUNYOLA, EL COMPLEX S’ESTACIÓ ALGAIDA, IL FORNO ESPORLES, EL BIG MAT AGRUPACIÓ ARTÀ I EL JUNIPER CE SAGRAT COR LLUITARAN AQUEST CAP DE SETMANA A ESPORLES PEL CAMPIONAT DE MALLORCA JUVENIL FEMENÍ.

L’IES Josep Font i Tries decidirà des d’aquest dijous 14 fins el dissabte 16 de març qui són les campiones de Mallorca. Una vegada la lliga regular ha finalitzat amb el Wehostel Cide Palma com a primeres classificades, es disputa la fase final del torneig per conèixer qui són les guanyadores de la categoria juvenil a Mallorca i qui es classifica pel torneig autonòmic. El conjunt palmesà el disputa com a campió de la lliga domèstica i l’acompanyaran l’Expert CV Bunyola com a subcampió, el Complex s’Estació Algaida VC com a tercer classificat de la classificació, Il Forno Esporles, quart de la lliga, i el Big Mat Agrupació Artà i el Juniper CE Sagrat Cor com a cinquè i sisè classificat de la taula respectivament.

 

El torneig es disputa a Esporles, a l’IES Josep Font i Tries, i s’iniciarà aquest dijous amb la disputa dels quarts de final que enfrontaran a l’Il Forno Esporles VC i al Big Mat Agrupació Artà per una banda i al Complex s’Estació Algaida i al Juniper CE Sagrat Cor per una altra. Ambdós partits es jugaran a les 18:30 hores a la Pista 1 i Pista 2 respectivament. El divendres es disputaran les semifinals a la mateixa hora, les 18:30 hores, on ja esperen rival el Wehostel Cide Palma i l’Expert CV Bunyola. La final del torneig es jugarà dissabte a partir de les 12:00 hores.

 

Horaris i encreuaments del torneig:

QF1: Il Forno Esporles VC – Big Mat Agrupació Artà, 18:30h (Dijous 14)

QF2: Complex s’Estació Algaida VC – Juniper CE Sagrat Cor, 18:30h (Dijous 14)

SF1: Wehostel Cide Palma – Guanyador QF1, 18:30h (Divendres 15)

SF2: Expert CV Bunyola  – Guanyador QF2, 18:30h (Divendres 15)

3r i 4t: Perdedor SF1 – Perdedor SF2, 20:30h (Divendres 15)

F: Guanyador SF1 – Guanyador SF2, 12:00 hores (Dissabte 16)

Comentarios cerrados