Resumen Fin de semana C.E.Manacor

26 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Base

El primer equip del club va guanyar a casa davant el Soller per 8 a 2 amb gols de Nico Rubio x2, Alberto Pareja x2, Albert Sastre, JuliĂ  MaimĂł, Riad i Miki Llompart, que va debutar fent el seu primer gol a Tercera DivisiĂł.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Partit on no vam sortir ni amb la concentraciĂł ni amb l’intensitat que s’ha de jugar un partit de 3ra divisiĂł i vam deixar ficar al Soller al partit on a mĂ©s hi sumarem errors individuals y la primera part va acabar igualada amb un mal joc per part nostra. La segona part ho vam arreglar on vam tornar a ser l’equip que volem ser amb l’intensitat necessĂ ria. Els jugadors van reaccionar i van tenir una gran segona part on vam aconseguir 6 gols i haguessim pogut fer algun mes. AixĂČ enguany es la primera vegada que ens passa i es algo que ens ha de servir d’experiĂšncia de que qualsevol rival ens pot complicar la vida”.

El prĂČxim partit de lliga es jugarĂ  a fora contra l’AlcĂșdia el divendres 1 a les 17:00h.

Fotografies: https://we.tl/t-MAJq0Stxw2

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a fora de casa per 0 a 2 al Portmany amb gols de Gerard i Marc.

L’entrenador AndrĂ©s VĂĄzquez comenta que «Un inicio con ritmo muy alto por parte del Manacor hizo que en 25 minutos fuera ganando 0-2. A partir de ese momento el ritmo bajĂł bastante con un Manacor bien ordenado y generando situaciones de gol aprovechando los espacios a la espalda de la defensa rival y un Portmany que intentaba meterse en el partido mediante juego directo y acciones a balĂłn parado».

El proper cap de setmana juga a casa diumenge 03 a les 16:00 contra el At. Baleares A.

Fotografia: https://we.tl/t-A1J6fIxfOS

FEMENÍ

El nostre femenĂ­ regional va perdre a fora de casa contra el SP Son Ferrer per 4-0.

L’entrenadora Sara comenta que “Fue un partido malo de principio a fin, donde no encontramos el juego ni la intensidad necesaria para afrontar el partido, no entramos en el partido en ningu momento. Veníamos de hacer un muy buen partido la semana pasada y este fue todo lo contrario, no conseguimos sacar puntos fuera de casa y esto es algo que hay que corregir. Vamos a trabajar esta semana para el próximo partido y cambiar la dinámica”.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-kc7esJ7uN5

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podrĂ s fer soci o sĂČcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

Comentarios cerrados