VII CALÇOTADA POPULAR PB ELS TAMARELLS

21 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
PB ELS TAMARELLS ARRIBA LA SETENA CALÇOTADA POPULAR Una cita ja tradicional en aquestes dates, serà el dissabte 9 de març, a les 13 hores a davant la nostra seu (c/Horts, 50), celebrarem la setena edició de la Calçotada Popular.
 El menú inclourà: calçots, salsa romesco, carn a la graella (bistec, panxeta i dues botifarres); pels nins hamburguesa i dues salsitxes), pa, vi, aigua, refrescs, gelat, ensaïmada i cafè. El preu del tiquet del dinar l’hem mantingut a 20 € pels adults i a 12 € pels nins menors de 12 anys. Ja podeu adquirir-los al Cafè Can Moix i a la Papereria Cóndor, a Felanitx, i al Supermercat Cas Ferrer, a Cas Concos. També podeu fer un bizzum al 618 535 171 indicant el vostre nom. La data límit per a la seva adquisició és fins dijous dia 7. Les places estaran limitades.
Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones amb entrada per anar a veure el partit FCB – R. Societat (12 de maig) i un viatge per a dues persones amb entrada per a veure el partit FCB – Rayo Vallecano (19 de maig).
 Entre tots els assistents, per qui en vulgui, hi haurà rifa d’ensaïmades, vi, berenars, viatges, i entrades per veure els partits del Barça.
 En acabar la calçotada hi haurà “tardeo”, orgnanitzat per l’Àrea Jove. Pensau a dur el baverall que teniu d’altres anys, si el guardau, i sinó en tindrem a la nostra seu al preu de5 € fins que s’exhaureixin.
 PB Els Tamarells, fem festa, fem Penya!!

Comentarios cerrados