Notícies de la setmana del C.E. Manacor: (Galeria de Fotos)

20 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

El primer equip del club va guanyar a fora de casa davant el Santanyi per 0 a 1 amb gol de Nico Rubio de penalt.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “El partit de Santanyi el vam tenir controlat del primer minut. Un partit al qual sortim i tenim el domini del balon i de la situació, on despres d’aconseguir el gol, la segona part, ens juntam una mica més i no arriscam tant però sense amollar l’objectiu durant tot el temps. El marcador es de 0-1 però crec que som superiors i és una victòria molt merescuda. Tenim dos mano a mano a la segona part i ells tenen dos xuts de fora, però per jo ens dona el tenir el control i haver aconseguit els tres punts”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera el dissabte 24 a les 16:30h contra el Soller A.

Fotografies: https://we.tl/t-8nN5oNTSP4

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a casa per 3 a 1 en front del Ferrerias A.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Primera parte con dominio local pero con falta de profundidad ante un Ferreries muy bien ordenado. La segunda parte comienza con gol del Manacor y a partir de ese momento el Ferreries va a por el partido logrando empatar en una acción aislada mal defendida por nuestra parte. Tras el gol visitante, el Manacor se vuelca sobre el área rival mientras que el Ferreries intentaba que pasaran los minutos. En dos centros desde la derecha llegaron los dos goles que nos dieron la victoria».

El proper cap de setmana juga a fora, dissabte 24 a les 16:00 contra Portmany A.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va guanyar a casa contra el CD Menorca per 2-1.

L’entrenador Miki comenta que “Partido contra un rival que jugaba muy al limite al cual empezaron duramente queriendo imponerse y nos encontramos con el 0-1 con un pequeño error defensivo pero fuimos entrado al partido e ir fuertes al choque, nos encontramos al 1-1, marcamos el penalti claro que nos pitaron con 2-1 y la segunda parte fue un dominio nuestro con nuestra idea todo el tiempo pero la gran actuación de su portera hizo que no pudiéramos acabar de cerrar el partido. Muy contento por los 3 puntos y nos mantenemos dentro de las de arriba, y además con dedicatoria especial a nuestra compañera Alicia”.

La properes dues setmanes el nostre femení autonòmica descansa.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-rQ0GSmBMEr

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Comentarios cerrados