Les seleccions balears faran ‘Triples contra el bàsquet infantil’

7 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Una representació de jugadors i jugadores de les seleccions balears que varen disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques infantils i cadets el passat mes de gener a Huelva. Serà en els descansos dels partits d’aquest cap de setmana d’Hestia Menorca, Azul Marino Viajes Mallorca, Palma, Class Bàsquet Sant Antoni i Palmer Basket Mallorca. Els triples anotats se sumaran a l’aportació econòmica que farà la Fundació FEBIB 1935 a la campanya ‘Cistelles Contra el Càncer Infantil’ de la Fundación Unoentrecienmil amb col·laboració dels quatre clubs implicats.

 

Prop de vint representant de les seleccions balears infantils i cadets seran els encarregats d’anotar triples que es converteixin en doblers per aportar des de la Fundació FEBIB 1935 a la campanya ‘Cistelles Contra el Càncer Infantil’. Aquests jugadors i jugadores llançaran triples durant tres minuts i cada cistella anotada sumarà 3 euros a aquesta campanya. Això serà durant els descansos dels següents partits:

 

Hestia Menorca vs Movistar Estudiantes (diumenge 11 a les 12 hores)

Azul Marino Viajes Mallorca Palma vs La Cordá de Paterna NB (diumenge 11 a les 12 hores)

Class Bàsquet Sant Antoni vs Ibersol CB Tarragona (Dissabte 10 a les 19:30 hores)

Palmer Basket Mallorca vs Odilo FC Cartagena CB (Diumenge 11 a les 18:30 hores)

 

Aquestes activitats seran un afegit a la campanya que està realitzant la Fundación Unoentrecienmil per aconseguir finançament per a lluitar contra el càncer infantil. Els doblers que s’aconsegueixen durant aquests quatre partits se sumaran als 300 euros que es varen transformar el passat cap de setmana durant l’Hipotels Illes de Bàsquet en una activitat molt similar a la que es repetirà en aquests quatre partits de competicions FEB.

 

Una representación de jugadores y jugadoras de las selecciones baleares que disputaron el Campeonato de España de Selecciones Autonómicas infantiles y cadetes el pasado mes de enero en Huelva. Serán en los descansos de los partidos de este fin de semana del Hestia Menorca, Azul Marino Viajes Mallorca Palma, Class Bàsquet Sant Antoni y Palmer Basket Mallorca. Los triples anotados se sumarán a la aportación económica que hará la Fundació FEBIB 1935 en la campaña ‘Canastas Contra el Càncer Infantil’ de la Fundación Unoentrecienmil con la colaboración de los cuatro clubes implicados.

 

Cerca de veinte representantes de las selecciones baleares infantiles y cadetes serán los encargados de anotar triples que se convertirán en dinero para aportar desde la Fundació FEBIB 1935 para la campaña ‘Canastas Contra el Cáncer Infantil’. Estos jugadores y jugadoras lanzaran triples durante tres minutos y cada canasta sumará 3 euros a esta campaña. Esto será durante los descansos de los siguientes partidos:

 

Hestia Menorca vs Movistar Estudiantes (domingo 11 a las 12 horas)

Azul Marino Viajes Mallorca Palma vs La Cordá de Paterna NB (domingo 11 a las 12 horas)

Class Bàsquet Sant Antoni vs Ibersol CB Tarragona (sábado 10 a las 19:30 horas)

Palmer Basket Mallorca Palma vs Odilo FC Cartagena CB (domingo 11 a las 18:30 horas)

 

Estas actividades serán un añadido a la campaña que está realizando la Fundación Unoentrecienmil para conseguir financiación para luchar contra el cáncer infantil. El dinero que se consiga durante estos cuatro partidos se sumarán a los 300 euros que se transformaron el pasado fin de semana durante el Hipotels Illes de Bàsquet en una actividad muy similar a la que se repetirá en estos cuatro partidos de competiciones FEB.

Comentarios cerrados