Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

5 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

El nostre Tercera Divisió va guanyara a casa per 5 a 2 contra l’Alaior amb dos gols de Alberto Pareja, dos gols de Nico i un gol de Toni Florit.

L’entrenador Jaume Mut comenta que «Partit on des del primer minut vam tenir el domini total de la pilota i situació, on en mitja hora haviem aconseguit tres gols i ens va donar tranquil·litat per tenir pilota i seguir el nostre joc amb domini i ocasions, i la segona part va seguir la mateixa tònica a pesar dels dos gols en contra. Es un partit molt complet davant un equip que a la primera volta ens va guanyar i necesitavem canviar aquesta dinàmica i així ho vam demostrar. I a part del partit, el millor d’ahir es que Josep Cardona poguest tornar al terreny de joc després d’una lesió molt llarga i tant jo, el cos tècnic i tot l’equip vam gaudir de que pogues tenir minuts. També Riad, que el vam recuperar i lo important es tenir tots els efectius per a poder aconseguir el que volem. La verdadera victòria del Manacor va ser la de recuperar a gent que feia molta estona no veiem al verd».

El proper cap de setmana juguen a casa de nou el dissabte 10 a les 16:30h contra el lider de la categoría, el CD Ibiza.

Fotografía: https://we.tl/t-h6um4gosLA

A més el club vol donar les gràcies a Sergio Barroso i Moha Jami per a seva trajectoria i el seu compromís i desitjar-lis tota la sort a la nova etapa, on el club sempre serà casa seva.

També vol donar la benvinguda a Junior, defensa que ve amb moltes ganes i a donar-ho tot per a intentar aconseguir l’objectiu.

https://we.tl/t-aVMDotCaHC

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va empatar a fora de casa per 1 a 1contra l’Alaior.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido plano, sin profundidad y con pocas ocasiones de gol en el que una jugada aislada en la segunda parte da la victoria al Manacor cuando lo más justo era un empate.».

El proper cap de setmana juguen a fora de casa el dissabte 10 a les 12:00h contra el Formentera.

Fotografía: https://we.tl/t-ftragd4S4c

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre per 7-1 contra el Collerense B.

L’entrenador Miki comenta que “Este partido hay poco a comentar, de las 11 titulares había 7 bajas donde nos pasó factura y así salimos a por todas pero fue muy complicado. La segunda parte empezamos con otra actitud y entran las jugadoras del regional (Auba, Margalida Suñer, Lluna y Aina Llull) que nos dieron un plus que no bastó. Lo que queremos es recuperar todas estas bajas que son muy importantes para el equipo y a seguir trabajando. Con muchas ganas de volver con la victoria.”.

El proper cap de setmana juguen a casa el dissabte 10 a les 18:45h contra el Balears C.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-LQ1fhWHOrW

Aquesta setmana tots els equips han fet un minut de silenci abans de començar el partit per Jaume Bosch Fullana, para d’un jugador del club.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

FES-TE SOCI 

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Comentarios cerrados