Les piscines municipals de Son Hugo acullen aquest dissabte el Trofeu Open de Nataci贸 Ciutat de Palma 聽

31 enero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Les piscines municipals de Son Hugo acullen aquest dissabte el Trofeu Open de Nataci贸 Ciutat de Palma
El primer tinent de batle i regidor d鈥橢sports, Javier Bonet, ha presentat聽la competici贸 juntament amb representants de la federaci贸 i de聽l鈥檈ntitat organitzadora, el Club Nataci贸 Voltor
Palma, 31 de gener de 2024. L鈥橝juntament de Palma ha acollit aquest dimecres聽la presentaci贸 de la setena edici贸 del Trofeu Open de Nataci贸 Ciutat de Palma,聽que correspon, tamb茅, a l鈥檈dici贸 n煤mero 24 del Trofeu Club Nataci贸 Voltor聽Balear.
La competici贸 es disputar脿 el pr貌xim dissabte, 3 de febrer, a les piscines municipals de聽Son Hugo, amb la participaci贸 d鈥檜ns 250 nedadors pertanyents a una vintena de clubs聽de les nostres illes i tamb茅 provinents de la pen铆nsula.
A l鈥檃cte de presentaci贸 han estat presents el primer tinent de batle i regidor d鈥橢sports,聽Javier Bonet; el director general d鈥檃quest departament, David Salom, i el gerent de聽l鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport (IME), Miguel 脕ngel Benn脿ssar, a m茅s dels regidors聽Francisco Ducr贸s i Ang茅lica Pastor (PSIB-PSOE) i Gari Dur谩n (Vox).
Igualment, han assistit la vicepresidenta de la Federaci贸 Balear de Nataci贸, Bego帽a聽Oviedo; directius del club Voltor Balear, encap莽alats per la presidenta, Catalina聽Villalonga, i el director t猫cnic, Ismael Lagar, juntament amb esportistes i altres聽representants del m贸n de la nataci贸.
Per part de les Illes Balears, la participaci贸 correr脿 a c脿rrec dels equips piti眉sos Club聽Nataci贸 Santa Eul脿ria i Club Nataci贸 Eivissa, mentre que, en el cas de Mallorca,聽prendran part en la competici贸 entitats de Calvi脿, S贸ller, Llucmajor, Art脿, Inca, Felanitx聽y Muro, a m茅s del Rafa Nadal Sports Centre, amb seu a Manacor.

2 / 4
Pel que fa a la capital de les Illes, es registrar脿 la pres猫ncia de nedadors del Club聽Nataci贸 Palma, La Salle Palma, l鈥橢scola de Nataci贸 Campus Esport y l鈥檈ntitat聽organitzadora, Club Voltor Balear.
Quant als esportistes provinents de la pen铆nsula, cal destacar la inscripci贸 de clubs tan聽representatius com el Legan茅s, el Pozuelo i el Moscard贸 Real Canoe, tots ells聽pertanyents a la Comunitat de Madrid, i el Club Nataci贸 Barcelona.
Per un altre costat, en aquesta nova edici贸 hi prendran part alguns dels nedadors que聽integren la selecci贸 espanyola de nataci贸 per a persones discapacitades.
Igualment, conv茅 remarcar la participaci贸 d鈥檃lguns dels noms m茅s destacats d鈥檃quest聽esport a les Illes Balears, com ara Marc S谩nchez, que va competir als Jocs Ol铆mpics de聽R铆o 2016; Melani Costa, campiona del m贸n a Istanbul 2012, i la jove Estella Llum聽Tonrath, que va realitzar un paper molt destacat al campionat del m贸n junior disputat a聽Lima, l鈥檃ny 2022.
Al mateix temps, entre les novetats del trofeu conv茅 remarcar la incorporaci贸 d鈥檜na聽innovadora modalitat de competici贸 anomenada Skins, on els nedadors mesuraran la聽seva rapidesa en el transcurs de successives rondes de 50 metres separades per tres聽minuts d鈥檌nterval entre cada una d鈥檈lles.
Aquest tipus de prova no s鈥檋a posat en pr脿ctica encara en cap altra competici贸 anterior,聽circumst脿ncia que, en paraules del primer tinent de batle de Cort, 鈥渁fegeix un plus聽d鈥檈spectacle a aquesta edici贸鈥.

3 / 4
Las piscinas municipales de Son Hugo acogen este s谩bado el聽Trofeu Open de Nataci贸 Ciutat de Palma
El primer teniente de alcalde y regidor de Esports, Javier Bonet, ha聽presentado la competici贸n junto a representantes de la federaci贸n y de la聽entidad organizadora, el Club Nataci贸 Voltor Balear
Palma, 31 de enero de 2024. El Ajuntament de Palma ha acogido este mi茅rcoles la聽presentaci贸n de la s茅ptima edici贸n del Trofeu Open de Nataci贸 Ciutat de Palma, que聽corresponde, tambi茅n, a la edici贸n n煤mero 24 del Trofeu Club Nataci贸 Voltor Balear.
La competici贸n se disputar谩 el pr贸ximo s谩bado, 3 de febrero, en las piscinas聽municipales de Son Hugo, con la participaci贸n de unos 250 nadadores pertenecientes a聽una veintena de clubes de nuestras islas y tambi茅n provenientes de la pen铆nsula.
En el acto de presentaci贸n han estado presentes el primer teniente de alcalde y regidor聽de Esports, Javier Bonet; el director general de este departamento, David Salom, y el聽gerente del Institut Municipal de l鈥橢sport (IME), Miguel 脕ngel Benn脿ssar, adem谩s de聽los regidores Francisco Ducr贸s y Ang茅lica Pastor (PSIB-PSOE) y Gari Dur谩n (Vox).
Igualmente, han asistido la vicepresidenta de la Federaci贸n Balear de Nataci贸n, Bego帽a聽Oviedo; directivos del club Voltor Balear, encabezados por la presidenta, Catalina聽Villalonga, y el director t茅cnico, Ismael Lagar, juntamente con deportistas y otros聽representantes del mundo de la nataci贸n.
Por parte de las Illes Balears, la participaci贸n correr谩 a cargo de los equipos pitiusos聽Club Nataci贸 Santa Eul脿ria y Club Nataci贸 Eivissa, mientras que, en el caso de聽Mallorca, tomar谩n parte en la competici贸n entidades de Calvi脿, S贸ller, Llucmajor, Art脿,聽Inca, Felanitx y Muro, adem谩s del Rafa Nadal Sports Centre, con sede en Manacor.
En cuanto a la capital de las Illes, se registrar谩 la presencia de nadadores del Club聽Nataci贸 Palma, La Salle Palma, la Escuela de Nataci贸n Campus Esport y la entidad聽organizadora, Club Voltor Balear.

4 / 4
En relaci贸n a los deportistas provenientes de la pen铆nsula, cabe destacar la inscripci贸n聽de clubes tan representativos como el Legan茅s, el Pozuelo y el Moscard贸 Real Canoe,聽todos ellos pertenecientes a la Comunidad de Madrid, y el Club Nataci贸 Barcelona.
Por otro lado, en esta nueva edici贸n tomar谩n parte algunos de los nadadores que聽integran la selecci贸n espa帽ola de nataci贸n para personas discapacitadas.
Asimismo, conviene remarcar la participaci贸n de algunos de los nombres m谩s聽destacados de este deporte en las Illes Balears, como Marc S谩nchez, que compiti贸 en los聽Juegos Ol铆mpicos de R铆o 2016; Melani Costa, campeona del mundo en Estambul 2012,聽y la joven Estella Llum Tonrath, que realiz贸 un papel muy destacado en el campeonato聽del mundo junior disputado en Lima, en 2022.
Al mismo tiempo, entre las novedades del trofeo conviene remarcar la incorporaci贸n de聽una innovadora modalidad de competici贸n denominada Skins, donde los nadadores聽medir谩n su rapidez en el transcurso de sucesivas rondas de 50 metros separadas por tres聽minutos de intervalo entre cada una de ellas.
Este tipo de prueba no se ha puesto en pr谩ctica todav铆a en ninguna otra competici贸n聽anterior, circunstancia que, en palabras del primer teniente de alcalde de Cort, 芦a帽ade un聽plus de espect谩culo a esta edici贸n

Comentarios cerrados