Son Moix acull a partir d’aquest divendres el Campionat d’Espanya de futbol femení sub15 i sub17

11 diciembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Horarios y resultados

La competició registrarà la participació de les jugadores dels equips de les Illes Balears, Extremadura i Catalunya

Palma, 11 de desembre de 2023. El vestíbul de Cort ha acollit aquest dilluns la presentació del Campionat d’Espanya de futbol femení sub15 i sub17, que es disputarà al camp municipal de Son Moix, els pròxims dies 15, 16 i 17 de desembre, amb la participació de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears, Extremadura i Catalunya.

A la foto de família hi han estat presents el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés; el tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, i les també tinents de batle Lourdes Roca i Mercedes Celeste.

Igualment, l’acte ha comptat amb la presència de regidores de diferents grups municipals, com ara Neus Truyol i Kika Coll, de Més per Palma, i Silvana González del PSIB-PSOE.

En representació de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) han assistit el seu president, Pep Sansó; el secretari general, Jordi Horrach, i la cap de Protocol, Mercè Bibiloni.

Durant la presentació, Pep Sansó ha obsequiat el batle amb una camiseta de la selecció balear, serigrafiada amb el nom del primer regidor de Cort i el dorsal número 1.

Reunió

Prèviament a aquest acte, el president i el secretari general de la FFIB han estat rebuts pels representants consistorials.

Al llarg de la trobada, Jaime Martínez ha traslladat als responsables federatius l’interès de l’Ajuntament per “revisar l’estat de salut de tots els camps municipals de futbol per tal de poder dur a terme millores en el manteniment”.

Son Moix acoge a partir de este viernes el Campeonato de España de fútbol femenino sub 15 y sub 17

La competición registrará la participación de las jugadoras de los equipos de Illes Balears, Extremadura y Catalunya

Palma, 11 de diciembre de 2023. El vestíbulo de Cort ha acogido este lunes la presentación del Campeonato de España de fútbol femenino sub15 y sub17, que se disputará en el campo municipal de Son Moix, los próximos días 15, 16 y 17 de diciembre, con la participación de las selecciones autonómicas de Illes Balears, Extremadura y Catalunya.

En la foto de familia han estado presentes el alcalde de Palma, Jaime Martínez Llabrés; el teniente de alcalde de Esports, Javier Bonet, y las también tenientes de alcalde Lourdes Roca y Mercedes Celeste.

Igualmente, el acto ha contado con la presencia de regidoras de diferentes grupos municipales, como Neus Truyol y Kika Coll, de Més por Palma, y Silvana González del PSIB-PSOE.

En representación de la Federació de Fútbol de les Illes Balears (FFIB) han asistido su presidente, Pep Sansó; el secretario general, Jordi Horrach, y la jefa de Protocolo, Mercè Bibiloni.

Durante la presentación, Pep Sansó ha obsequiado al alcalde con una camiseta de la selección balear, serigrafiada con el nombre del primer regidor de Cort y el dorsal número 1.

Reunión

Previamente a este acto, el presidente y el secretario general de la FFIB han sido recibidos por los representantes consistoriales.

A lo largo del encuentro, Jaime Martínez ha trasladado a los responsables federativos el interés del Ajuntament por «revisar el estado de salud de todos los campos municipales de fútbol para poder llevar a cabo mejoras en el mantenimiento».

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados