l’Eivissa Dona Bàsquet amb el 3×3 a Es Viver

1 diciembre 2023 | Por lorenzo | Categoria:

El diumenge dona el sus al programa Eivissa Dona Bàsquet que organitzen la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Eivissa. El 3×3 que se celebrarà al Poliesportiu Es Viver serà l’inici d’una setmana plegada d’activitats relacionades amb el bàsquet i que envolten l’organització del Torneig Internacional d’Eivissa U16F amb la participació de les seleccions d’Espanya, Alemanya i Polònia. L’Eivissa Dona Bàsquet ja està aquí i arrencarà el diumenge amb la primera de les activitats, el 3×3 que rep el nom del propi programa d’activitats. La FBIB i l’Ajuntament d’Eivissa han organitzat una sèrie d’activitats que envoltaran la disputa del Torneig Internacional d’Eivissa U16F que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de desembre al Poliesportiu Es Viver. Les entrades són gratuïtes i ja es poden recollir a les piscines municipals d’Es Viver i de Can Misses. A més d’això, s’organitzarà una taula rodona titulada ‘Dona i Bàsquet’ amb la participació de les eivissenques Lorena Torres (directora de rendiment de la selecció espanyola masculina) i Ana López (fisioterapeuta de la selecció espanyola femenina), juntament amb Anna Junyer, coordinadora tècnica de la Federació Espanyola. Aquest col·loqui, que se celebrarà el dimarts 5 a les 20:30 hores al Saló d’Actes C-19, serà moderat per Vir Ferreiro, responsable d’Iguatat i Protecció a la infància de la FBIB. El programa de l’Eivissa Dona Bàsquet es completa amb la realització d’una activitat formativa per a entrenadores i entrenadors amb l’staff tècnic de la selecció espanyola U16F i un taller formatiu d’arbitratge dirigit als clubs d’Eivissa i Formentera. Durant tota la setmana el municipi d’Eivissa respirarà bàsquet pels quatre costats amb moltes alternatives per gaudir al màxim de l’esport de la cistella. Tot es culminarà amb el mencionat Torneig Internacional amb les seleccions U16F d’Espanya, Alemanya i Polònia. Programa d’activitats Diumenge 3: 3×3 Eivissa Dona Bàsquet (Poliesportiu Es Viver – a partir de les 10 hores) Dimarts 5: Taula rodona: ‘Dona i Bàsquet’ (Saló d’Actes C-19 – a partir de les 20:30 hores) Dimarts 5 i dimecres 6: Entrenant amb la selecció espanyola U16F (Poliesportiu Es Viver) Dijous 7: Espanya U16F vs Alemanya U16F (Poliesportiu Es Viver – 17 hores) Divendres 8: Alemanya U16F vs Polònia U16F (Poliesportiu Es Viver – 17 hores) Dissabte 9: Espanya U16F vs Polònia U16F (Poliesportiu Es Viver – 11 hores)

Comentarios cerrados