La FFIB presenta la LLIGA INSUPERABLES per a persones amb diversitat funcional intel路lectual

28 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, F煤tbol

La Fundaci贸 de la Federaci贸 de Futbol ha presentat avui la聽LLIGA INSUPERABLES. Una iniciativa basada en jornades de futbol amb al路lots, al路lotes, homes i dones amb diversitat funcional intel路lectual. Amb aquest projecte la FFIB vol normalitzar la pr脿ctica del futbol d’aquestes persones a partir dels 16 anys. Amb la col路laboraci贸 de diferents associacions especialitzades, des de la Fundaci贸 de la FFIB, s’organitzaran diferents jornades de futbol. A la presentaci贸 han assistit Mater, Fundaci贸 EFI, AMITICA, AMADIBA, Mallorca Integra, Asociaci贸n Inclusi贸n en Movimiento i Asociaci贸n Son Tugores com a associacions col路laboradores i a nivell institucional,聽Maria Francisca Rigo, directora insular de Discapacitat del Consell de Mallorca;聽Lourdes Roca, regidora de Serveis Socials, Educaci贸 i Participaci贸 Ciutadana de Cort; i聽Patricia Piz脿, coordinadora de Serveis Socials de Cort.

A la presentaci贸 assistiran el president de la FFIB,聽Pep Sans贸; ha declarat: 鈥脡s un gran dia per a la Federaci贸 poder estar aqu铆, acompanyats d鈥檃ssociacions, patrocinadors i autoritats, en un moment hist貌ric per noltros, ajuntar oci i esport per a gent amb diversitat funcional intel路lectual. Ens hem d鈥檌nvolucrar al m脿xim, posant-nos a disposici贸 d鈥檃ssociacions i institucions. Vull agrair de forma important tota la feina de la Fundaci贸鈥.

Per part seva, el responsable de la Fundaci贸 de la FFIB;聽Biel Gelabert聽ha resumit en la seva presentaci贸: 鈥La Lliga Insuperables s贸n 6 jornades que organitza la Fundaci贸 de la FFIB, per facilitar la inclusi贸 en el futbol a persones amb discapacitat funcional intel路lectual de 16 anys per amunt. 脡s un espai d鈥檕ci que no est脿 cobert, oci i futbol. La Fundaci贸 vol cobrir aquest espai amb l鈥檃juda de les associacions del tercer sector que fan feina amb aquestes persones. 脡s un orgull que totes aquestes associacions venguin a la casa del futbol, moltes vegades dos mons allunyats i el futbol tamb茅 茅s social鈥.

Comentarios cerrados