Son Moix acull aquest dissabte el II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma (amplia Galeria de fotos en Facebook sportsdecanostra)

23 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, F√ļtbol, F√ļtbol Sala

 

Amb entrada gratu√Įta per a tots els espectadors i la participaci√≥ de vuit equips femenins de futbol sala

Palma, 23 de novembre de 2023. L’Ajuntament ha acollit aquest dijous la presentació del II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma, una competició que congregarà vuit equips femenins de futbol sala, el pròxim dissabte, a la pista del Palau Municipal d’Esports de Son Moix, amb entrada lliure per a tots els espectadors.

Aquest esdeveniment esportiu, que parteix de la iniciativa conjunta de la Fundació Miquel Jaume Palma Futsal i de l’Associació Esport per la Igualtat té com a principal objectiu reivindicar la figura de la dona en el món de l’esport i contribuir al desenvolupament i la consolidació del futbol sala femení.

En aquest sentit, el director general d‚ÄôEsports, David Salom, ha destacat, al llarg de la seva intervenci√≥ al vest√≠bul de Cort, que aquest trofeu pret√©n ser ‚Äúuna competici√≥ que aposta per la visibilitat de la dona a l’esport i pels valors d’una societat que lluita per l’equilibri de g√®nere‚ÄĚ.

La cita reunir√† a Son Moix vuit equips femenins de futbol sala en una gran jornada festiva, tots ells radicats a l‚Äôilla: CD Sant Roc, CSE Joan d’√Ävila, Son Oliva, Son Ferrer Atl√®tic, CE Ciutat d’Inca, Sant Joan CE, Lady‚Äôs Lab i Associaci√≥ Futbol per la Igualtat.

La presentaci√≥ ha comptat tamb√© amb la participaci√≥ del primer tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet; el gerent de l‚ÄôInstitut Municipal de l‚ÄôEsport, Miguel √Āngel Bennasar; el director general d‚ÄôEsports del Govern de les Illes Balears, Joan Antoni Ramonell; el director general de l‚ÄôIlles Balears Palma Futsal, Jos√© Tirado; el director de Relacions Institucionals de la Fundaci√≥ Miquel Jaume Palma Futsal, Bernat Bau√ß√†; el CEO de ConectaBalear, Joan Miquel Duran; la presidenta de l‚ÄôAssociaci√≥

Esport per a la Igualtat de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Tatiana Ferrer, i les capitanes dels equips participants.

Els diversos intervinents han posat l’accent en la sinèrgia institucional per a donar passes per la igualtat i sumar forces amb vistes a potenciar i impulsar el futbol sala femení.

Els vuit equips que participen en aquest torneig es dividiran en dos grups i estaran formats per jugadores de més de 13 anys.

La primera fase es disputar√† en format de lligueta, de manera que cada equip s’enfrontar√† a la resta d’integrants del seu grup. Els partits tindran una durada de 13 minuts, i els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals, per tal que, posteriorment, els dos guanyadors d‚Äôaquestes confrontacions s‚Äôenfrontin a la gran final.

La durada dels partits de les darreres eliminatòries s’ampliarà fins als 18 minuts i, en cas d’empat, el campió es decidirà en els llançament de penals.

Segons han destacat els organitzadors, aquesta f√≥rmula garanteix un torneig que es pugui desenvolupar en un √ļnic dia de competici√≥ i que sigui √†gil i atractiu tant per a les jugadores com per als assistents.

 

Son Moix acoge este s√°bado el II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma

Con entrada gratuita para todos los espectadores y la participaci√≥n de ocho equipos femeninos de f√ļtbol sala

Palma, 23 de noviembre de 2023. El Ajuntament ha acogido este jueves la presentaci√≥n del II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma, una competici√≥n que congregar√° a ocho equipos femeninos de f√ļtbol sala, el pr√≥ximo s√°bado, en la pista del Palau Municipal d‚ÄôEsports de Son Moix, con entrada libre para todos los espectadores.

Este evento deportivo, que parte de la iniciativa conjunta de la Fundaci√≥ Miquel Jaume Palma Futsal y de la Asociaci√≥n Deporte por la Igualdad tiene como principal objetivo reivindicar la figura de la mujer en el mundo del deporte y contribuir al desarrollo y la consolidaci√≥n del f√ļtbol sala femenino.

En este sentido, el director general de Esports, David Salom, ha destacado, a lo largo de su intervenci√≥n en el vest√≠bulo de Cort, que este trofeo pretende ser ‚Äúuna competici√≥n que apuesta por la visibilidad de la mujer en el deporte y por los valores de una sociedad que lucha por el equilibrio de g√©nero‚ÄĚ.

La cita reunir√° en Son Moix a ocho equipos femeninos de f√ļtbol sala en una gran jornada festiva, todos ellos radicados en la isla: CD Sant Roc, CSE Joan d‚Äô√Ävila, Son Oliva, Son Ferrer Atl√®tic, CE Ciutat d‚ÄôInca, Sant Joan CE, Lady’s Lab y Asociaci√≥n F√ļtbol por la Igualdad.

La presentaci√≥n ha contado tambi√©n con la participaci√≥n del primer teniente de alcalde de Cultura i Esports, Javier Bonet; el gerente del Institut Municipal de l‚ÄôEsport, Miguel √Āngel Bennasar; el director general de Esports del Govern de les Illes Balears, Joan Antoni Ramonell; el director general del Illes Balears Palma Futsal, Jos√© Tirado; el director de Relaciones Institucionales de la Fundaci√≥ Miquel Jaume Palma Futsal, Bernat Bau√ß√†; el CEO de ConectaBalear, Joan Miquel Duran; la presidenta de la Asociaci√≥n Deporte para la Igualdad de la Federaci√≥ de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Tatiana Ferrer, y las capitanas de los equipos participantes.

Los diversos intervinientes han hecho hincapi√© en la sinergia institucional para dar pasos en favor de la igualdad y sumar fuerzas con vistas a potenciar e impulsar el f√ļtbol sala femenino.

Los ocho equipos que participan en este torneo se dividir√°n en dos grupos y estar√°n formados por jugadoras mayores de 13 a√Īos.

La primera fase se disputará en formato de liguilla, de tal manera que cada equipo se enfrentará al resto de integrantes de su grupo. Los partidos tendrán una duración de 13 minutos, y los dos mejores equipos de cada grupo accederán a las semifinales, para

que, posteriormente, los dos ganadores de estas confrontaciones se enfrenten a la gran final.

La duraci√≥n de los partidos de las √ļltimas eliminatorias se ampliar√° hasta los 18 minutos y, en caso de empate, el campe√≥n se decidir√° en el lanzamiento de penaltis.

Seg√ļn han destacado los organizadores, esta f√≥rmula garantiza un torneo que pueda desarrollarse en un √ļnico d√≠a de competici√≥n y que sea √°gil y atractivo tanto para las jugadoras como para los asistentes.

Comentarios cerrados