Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

20 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el derbi de lliga com a visitant contra l’Inter Manacor i va guanyar per 1-4 amb dos gols de Nico Rubio i dos gols d’Alberto Pareja.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Crec que va ser un partit molt guapo per l’espectador en el cual els dos equips van cercar la portería contrària sempre amb l’intenció d’anar a cercar el gol i això favoreix a que sigui un partit atractiu per l’espectador. Ens vam endur la victoria merescudament però vam tenir un rival molt digne davant i que ens va posar les coses dificils perque es un equip que ofensivament fa les coses molt bé i ho va demostrar contra noltros on a moments era complicat poder frenar l’Inter Manacor. Crec que vam fer molt bon partit, ficats del minut 1 i això va fer que ens enduguessim els tres punts”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera el dissabte 25 a les 16.00h contra el Binissalem.

Fotografies: https://we.tl/t-CBLQdDNM09

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a casa per 1 a 0 en front el Penya Ciutadella amb gol de Dani Rodriguez.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «En el minuto 1 el CE Manacor se pone por delante en el marcador con gol de Dani Rodríguez tras una buena presión al portero rival. La primera parte es igualada en cuanto a situaciones de peligro aunque es el P. Ciutadella el equipo que está más cómodo con el balón y domina más el juego. En la segunda parte continúa la misma dinámica hasta la expulsión de Ángel Noriega por doble amonestación. A partir de ese instante P. Ciutadella se hace completamente con el control del juego, obligando al CE Manacor a defenderse muy cerca de su área para intentar mantener el resultado favorable.«.

El proper cap de setmana juga a fora, dissabte 25 a les 17:00 contra Bunyola.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre a fora de casa contra el Deportivo Marratxi per 2-1.

L’entrenador Miki comenta que “Partido donde nos encontramos a gusto y muy pronto marcamos el 0-1 y antes del descanso ellas en una contra consiguen el 1-1. A partir de la segunda parte, se complica todo por muchos factores que no son futbol y aun así, aunque venga de manera injusta el 2-1, seguimos luchando para conseguir marcar, el balón no quiso entrar y no es lo que merecíamos. Hay que intentar que los factores externos al juego no se repitan ya que condicionan mucho los partidos como el de hoy. Una marcha más y a por el siguiente partido.”.

El proper partit de lliga és jugarà a casa contra el Baleares Sin Fronteras el dissabte 25 a les 18:00h.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-y1BbTIPVLl

HORABAUXA CENTENARI C.E. MANACOR

El pròxim dissabte 25 de novembre a partir de les 18.00h podràs disfrutar d’una festa amb motiu del centenari del Club Esportiu Manacor.

Al carrer Llicenciat Sebastià Perelló i Arbona, entre l’IES Mossèn Alcover i el col·legi Es Canyar, trobareu una carpa on el club organitzarà un horabauxa amb els dj: Marc Jara, Felip Duran i Pere Mayol i on podrem gaudir de menjar amb varies foodtrucks.

Vos esperam a tots/es per gaudir d’una festa única on si els horabauxes d’estiu de la zona vos han agradat.. Aquest seguirà l’estela! Que no vos ho contin!

Cartell: https://we.tl/t-Qalv1ab4IY

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Natalia Llull RosadoComunicació, Premsa & Patrocinadors

Comentarios cerrados