EL GARDEN HOTELS MALLORCA VOLLEY I EL WEHOSTEL VOLEY CIDE, NOMINATS A MILLOR EQUIP FEMENÍ BALEAR DEL 2023

15 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria:

ELS DOS CONJUNTS HAN REBUT LA NOMINACIÓ PER PART DEL JURAT DE L´ASSEMBLEA BALEAR D’ESPORT. EL GARDEN PERCEP EL RECONEIXEMENT PER L´ASCENS A SUPERLLIGA 2 I EL WEHOSTEL VOLEY CIDE PER PRCLAMAR-SE SUBCAMPIÓ D´ESPANYA JUVENIL.

El voleibol balear compta amb dos equips que han passat a la història de l’esport a les illes. Després de l’Assemblea Balear d’Esport, el jurat va reconèixer les excepcionals temporades del Garden Hotels Mallorca Volley i del Wehostel Voley Cide juvenil nominant-los al premi a millor equip femení del 2023. El conjunt d’Inca va aconseguir un ascens històric a la Superlliga 2 Femenina després d’una lliga regular en la que es va proclamar campió del Grup B de la Primera Divisió Nacional, concedint tan sols quatre derrotes en tot el curs. L’equip dirigit per Andrés Rodríguez va disputar la Fase Final amb la resta de campions i subcampions de les lligues domèstiques de tots els grups i va demostrar estar un graó per sobre de la resta, guanyant a tots els equips que es van creuar en el seu camí i alçant el títol de campió de campions. Sens dubte, una gesta històrica per a un club que enguany està realitzant un excel·lent paper en la categoria de plata del voleibol espanyol ocupant la sisena plaça de la taula classificatòria.

El segon conjunt de voleibol nominat a millor equip femení del 2023 és el juvenil del Voley Cide. Després d’una lliga regular marcada en vermell per la història del vòlei autonòmic amb ple de victòries, el Wehostel Voley Cide va culminar el seu poder a les Illes Balears proclamant-se campió de Mallorca i de Balears. L’equip dirigit per Toni Figuera es classificava per a un Campionat d’Espanya en el qual allargarien la seva ratxa d’imbatibilidad fins a la gran final, quan no van poder superar a l’Alcobendas i es van proclamar subcampiones d’Espanya. Amb tan sols una única derrota en tota la temporada, el grup de jugadores del Wehostel Voley Cide es recordarà per sempre en el voleibol formatiu de Balears i d’Espanya per la gran gesta aconseguida en la temporada 22-23. Bona prova de la qualitat que es collia en l’equip és que moltes de les jugadores que formaven part del planter han fet el salt a la Lliga Iberdrola i a la Superliga 2 Femenina.

Comentarios cerrados