Resumen partits C.E.Manacor

14 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Base

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el partit de lliga contra el Mercadal i va empatar 2-2 amb gol de Chato i Guille Marti.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Vam fer una molt bona primera part on vam ser superiors, arribant per les dues bandes com en atac i defensa, ells practicament domes tenen l’ocasiĂł del gol. Noltros feim dos postes, un larguero i mĂ©s arribades. Sortim la segona part igual d’enxufats i aconseguim fer el 1-1 encara que de seguida ens fan el 1-2, on l’equip hagues pogut baixar els braços perĂČ no es aixĂ­ aconseguim el 2-2 i mante ocasions on al darrer minut ens treuen una pilota de la linea de gol. A pesar del resultat molt bona feina i a pesar tambĂ© de les baixes, esta clar que podem confiar amb tots perque aixi ho van demostrar davant un gran equip”.

El prĂČxim partit de lliga es jugarĂ  a Na Capellera el dissabte 18 com a visitant a les 18:30h contra el FC Inter Manacor.

Fotografies:https://we.tl/t-87hr8Od7mS

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va perdre a fora de casa per 1-0 enfront el RCD Mallorca A.

L’entrenador AndrĂ©s VĂĄzquez comenta que «Partido en el que el Mallorca tuvo el control del juego y la posesiĂłn de balĂłn durante la totalidad del encuentro aunque sin ocasiones de peligro mĂĄs allĂĄ del gol en el minuto 73. Por su parte, el CE Manacor se mantenĂ­a ordenado en fase defensiva e intentaba transitar rĂĄpido al recuperar el balĂłn siendo incapaz de materializar alguna de las 3 ocasiones de gol de las que dispuso».

Aquest cap de setmana es juga a casa, dissabte 18 a les 16:00 contra el Penya Ciutadella ESP.

FEMENÍ

El nostre femenĂ­ autonĂČmica va guanyar per 4-1 al UE Sami amb dos gols de Marina Cerezo, un de Nuria Sanchez i un de Alba Perez.

L’entrenador Miki comenta que “Partido importante para conseguir estabilidad tras la dura derrota del partido anterior y cumplimos con creces, fuimos de menos a más, propusimos un juego combinativo filtrando balones y del minuto 1 fuimos a ganar el partido. En la segunda parte fuimos a por más y de ello el resultado. Las sensaciones han sido muy positivias y el equipo se volvió a encontrar. Ahora trabajando y pensando en el siguiente rival ”.

El proper partit de lliga Ă©s jugarĂ  a fora contra el Deportivo Marratxi el dissabte 18 a les 20:00h.

FotografĂ­a: https://we.tl/t-nxMzABB99Q

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-LJ1fyGlZ2j

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podrĂ s fer soci o sĂČcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera DivisiĂł, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Natalia Llull Rosado

Comentarios cerrados