El Pavelló Tomeu Ferragut acollirà la segona edició de l’All-Star de les Lligues Escribano

7 noviembre 2023 | Por lorenzo | Categoria:

Els partits de les estrelles serà el 30 de desembre al Col·legi Sant Josep Obrer de Palma

Ja coneixem la data i el lloc de la segona edició de l’All-Star de les Lligues Escribano. Serà el dissabte 30 de desembre al Pavelló Tomeu Ferragut del Col·legi Sant Josep Obrer de Palma. Després de l’èxit de la passada temporada la FBIB repeteix l’organització d’aquest esdeveniment que tornarà a reunir a les millors 24 jugadores i els millors 24 de les Lligues Escribano en una cita que serà d’entrada gratuïta amb l’aportació d’aliments no peribles en benefici de la Fundación Escribano i amb una recollida de sabates esportives per la Fundació FEBIB 1935.

 

Així com la temporada passada, els partits de les estrelles de les Lligues Escribano tancaran l’any 2023 amb un esdeveniment que en la seva primera edició va congregar més de 800 persones en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. En aquesta ocasió l’All-Star es mudarà a Palma, més concretament al Pavelló Tomeu Ferragut, per repetir una activitat que va ser un gran èxit en la seva estrena i que espera tornar a complir amb les expectatives. En les properes setmanes s’iniciarà el procés d’elecció dels participants i que es farà a través d’una votació privada entre els clubs participants de la màxima competició balear.

 

L’All-Star de les Lligues Escribano tornaran a tenir un caire solidari amb la recollida d’aliments no peribles en benefici de la Fundación Escribano i una altra de sabates esportives pel projecte conjunt de la Fundació FEBIB 1935 i el KAF Basket del Senegal.

 

Ya conocemos la fecha y el lugar de la segunda edición del All-Star de las Lligues Escribano. Será el sábado 30 de diciembre en el Pavelló Tomeu Ferragut del Colegio Sant Josep Obrer de Palma. Después del éxito de la pasada temporada la FBIB repite la organización de este evento que volverá a reunir a las mejores 24 jugadoras y los mejores 24 de las Lligues Escribano en una cita que será de entrada gratuita con la aportación de alimentos no perecederos en beneficio de la Fundación Escribano y con una recogida de zapatillas deportivas para la Fundació FEBIB 1935.

 

Así como la temporada pasada, los partidos de las estrellas de les Lligues Escribano cerrarán el año 2023 con un evento que en su primera edición congregó más de 800 personas en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. En esta ocasión el All-Star se mudará a Palma, más concretamente en el Pavelló Tomeu Ferragut, para repetir una actividad que fue un gran éxito en su estreno y que espera volver a cumplir con las expectativas. En las próximas semanas se iniciará el proceso de elección de los participantes y que se hará a través de una votación privada entre los clubes participantes de la máxima competición balear.

 

El All-Star de les Lligues Escribano volverán a tener un carácter solitario con la recogida de alimentos no perecederos en beneficio de la Fundación Escribano y otra de zapatillas deportivas para el proyecto conjunto de la Fundació FEBIB 1935 y el KAF Basket de Senegal.

Comentarios cerrados