El Trofeu Ciutat de Palma de patinatge artístic bat el rècord de participació amb 448 esportistes inscrits

31 octubre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La 26a edició es durà a terme aquest cap de setmana al pavelló municipal Joan Seguí, a Son Rapinya, amb la representació de 21 clubs
Palma, 31 d’octubre de 2023.- La Federació de Patinatge de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, a través de l’IME, organitza la 26a edició del Trofeu Ciutat de Palma de patinatge artístic al pavelló municipal Joan Seguí, del barri de Son Rapinya, durant aquest cap de setmana.
Enguany, el trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb la inscripció de 448 esportistes de 21 clubs de les Illes Balears i Catalunya, a més dels 84 tècnics que prenen part en l’organització.
Les tres jornades de la competició són d’entrada gratuïta i arrencaran aquest divendres, a les 17.30 hores, amb els entrenaments oficials a la pista municipal.
A les 8.30 hores del dissabte s’obrirà la jornada de matí amb les proves lliures de les categories sènior, júnior i aleví.  L’horabaixa, de 14.30 a 21.30 hores, competiran els infantils, cadets i juvenils.
El diumenge, la competició es desenvoluparà entre les 8.30 i les 12.15 hores per a les modalitats lliures ‘Solo Dansa’ i ‘Shows Quartets’, a càrrec dels patinadors i patinadores de les categories sènior i júnior.
En finalitzar la jornada es realitzarà el lliurament de trofeus i medalles.

2 / 2
El Trofeu Ciutat de Palma de patinaje artístico bate el récord de participación con 448 deportistas inscritos
La 26ª edición se llevará a cabo este fin de semana en el pabellón municipal Joan Seguí, en Son Rapinya, con la representación de 21 clubes
Palma, 31 de octubre de 2023.- La Federación de Patinaje de les Illes Balears, con la colaboración del Ajuntament de Palma, a través del IME, organiza la 26ª edición del Trofeu Ciutat de Palma de patinaje artístico, en el pabellón Joan Seguí, del barrio de Son Rapinya, durante este fin de semana.
Este año, el trofeo consigue un nuevo récord de participación con la inscripción de 448 deportistas de 21 clubes de las Illes Balears y Catalunya, además de los 84 técnicos que toman parte en la organización.
Las tres jornadas de la competición son de entrada gratuita y arrancarán este viernes, a las 17.30 horas, con los entrenamientos oficiales en la pista municipal.
A las 8.30 horas del sábado se abrirá la jornada de mañana con las pruebas libres de las categorías senior, junior y alevín. Por la tarde, de 14.30 a 21.30 horas, competirán los infantiles, cadetes y juveniles.
El domingo, la competición se desarrollará entre las 8.30 y las 12.15 horas para las modalidades libres ‘Solo Dansa’ y ‘Shows Quartets’, a cargo de los patinadores y patinadoras de las categorías senior y junior.
Al finalizar la jornada se realizará la entrega de trofeos y medallas

Comentarios cerrados