Javier Bonet anuncia el compromís de Cort de dur a terme la construcció de dues pistes de pàdel a Sant Jordi

20 octubre 2023 | Por lorenzo | Categoria:

El tinent de batle de Cultura i Esports ha recalcat la predisposició de l’Ajuntament de crear aquests nous equipaments, al llarg d’una reunió amb els representants del club de pàdel

Palma, 20 d’octubre de 2023.- El primer tinent de batle i regidor de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha traslladat a la junta directiva del Sant Jordi Pàdel Club el compromís del govern municipal consistent en la construcció de dues pistes en aquesta zona de Palma, amb la possibilitat d’ampliar-les a quatre en funció de la viabilitat del projecte.

Així ho ha anunciat el regidor en el transcurs d’una reunió mantinguda a les dependències de Son Moix, a la qual han assistit també el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàsar, a més del president del club de Sant Jordi, Óscar Otero.

Al llarg de la trobada, els interlocutors han coincidit en la necessitat de posar en marxa aquesta nova infraestructura, atès el creixement exponencial en el nombre de practicants d’aquesta modalitat esportiva.

En aquest sentit, Javier Bonet ha remarcat que “s’ha de consolidar l’arrelament d’un barri amb un esport per a facilitar la convivència i construir una comunitat vinculada a l’activitat física”.

Segons el president del Sant Jordi Pàdel Club, més de 150 esportistes de vuit equips participen actualment en les lligues federatives. Per aquest motiu, el col·lectiu demana la construcció d’aquestes pistes municipals per tal de donar resposta als esportistes de Sant Jordi i de les zones pròximes.

 

 

 

 

Javier Bonet anuncia el compromiso de Cort de llevar a cabo la construcción de dos pistas de pádel en Sant Jordi

El teniente de alcalde de Cultura i Esports ha recalcado la predisposición del Ajuntament de crear estos nuevos equipamientos, a lo largo de una reunión con los representantes del club de pádel

Palma, 20 de octubre de 2023.- El primer teniente de alcalde y regidor de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha trasladado a la junta directiva del Sant Jordi Pádel Club el compromiso del gobierno municipal consistente en la construcción de dos pistas en esta zona de Palma, con la posibilidad de ampliarlas a cuatro en función de la viabilidad del proyecto.

Así lo ha anunciado el regidor en el transcurso de una reunión mantenida en las dependencias de Son Moix, a la que han asistido también el director general de Esports, David Salom, y el gerente del Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàsar, además del presidente del club de Sant Jordi, Óscar Otero.

A lo largo del encuentro, los interlocutores han coincidido en la necesidad de poner en marcha esta nueva infraestructura, dado el crecimiento exponencial en el número de practicantes de esta modalidad deportiva.

En este sentido, Javier Bonet ha remarcado que «hay que consolidar el arraigo de un barrio con un deporte para facilitar la convivencia y construir una comunidad vinculada a la actividad física».

Según el presidente del Sant Jordi Pádel Club, más de 150 deportistas de ocho equipos participan actualmente en las ligas federativas. Por este motivo, el colectivo pide la construcción de estas pistas municipales para dar respuesta a los deportistas de Sant Jordi y de las zonas cercanas.

Comentarios cerrados