Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

17 octubre 2023 | Por lorenzo | Categoria:

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va guanyar el passat Dijous (festiu) a Na Capellera per 2-1 a l’Alcúdia amb gols de Marcos Arriaza i Alberto Pareja. Abans del començament del partit es va guardar un minut de silenci per la mare del nostre entrenadors de porters Joan Toni Pol, que en pau descansi de part de tot el club i la seva afició.

Jaume Mut comenta que » Partit molt treballat que va començar molt igualat, sobre tot els 20 primers minuts on cap dels dos equips ens podiem fer amb el control del partit.I a partir d’aquí si que noltros vam passar a tenir el control del partit, a dominar-lo acumulant cada vegada més gent adalt i començar a generar perill. Arrel d’això venen els dos gols, molt seguits, cercats i treballats per l’equip. La segona part comença igualada, noltros teniem el marcador a favor sense tancar-mos darrera teniem el control del partit, ells a moments donats tenien el balón però sense generar perill, on inclus tenint el partit controlat amb una contra hagues pogut arribar el tercer, amb tres ocasions clares on el seu porter les va parar i no ho vam poder aconseguir, i ells amb una jugada i un despite nostro aconsegueixen el gol i la incertesa del resultat es lo que va tenir el partit en obert però no record més ocasions del gol per part del rival. En resum, partit controlat encara que el resultat fos curt a davant un molt bon equip que venia d’aconseguir 7 gols en els dos darrers partits. Content per les poques ocasions generades per part del rival ”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Lloseta el diumenge 22 a les 12h.

Fotos:  https://we.tl/t-KyLRlSux0q

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar dissabte passat per 6-1 a casa contra el Portmany.

Andrés Vázquez comenta que «Partido dominado de principio a fin por el CE Manacor que se llega al descanso con resultado de 5 a 0. En la segunda parte baja la intensidad manteniendo el CE Manacor la posesión de balón sin tanta profundidad, llegándose al final del partido con resultado de 6 a 1«. Aquest cap de setmana es juga a fora, dissabte 21 a les 15.45h contra el líder de moment de la categoría, el At. Balears A.

Fotos:   https://we.tl/t-3AnDCyZlDr

FEMENÍ AUTONÒMICA

El nostre femení regional va guanyar 1-5 a Menorca.

L’entrenador Miki Lastra comenta que “Partido contra un rival recién ascendido y con ganas. Planteamos un partido con un juego más combinativo y dominadoras de balón y el objetivo se cumplió. Durante los 90minutos fuimos superiores mostrando un juego bonito y bueno donde en todo momento se llevo la iniciativa sin nervios. Íbamos 3-0 y fue ahí cuando con una jugada del Menorca y un error defensivo meten su gol, pero luego volvimos a ser el equipo que buscábamos. Destacar los cambios y muy contento con todas las jugadoras, a parte del resultado y más fuera de casa. Estamos consiguiendo todos los objetivos planteados. ”.

La propera setmana descansa el femení autonómica.

Fotos:  https://we.tl/t-nmlEw8rOtW

PEDRERA

La nostra pedrera al complet ha debutat a les seves lligues.

Fotos: https://we.tl/t-sSAmZ5TDnW

COPA DEL REI

Avui a les 13h ha tengut lloc a la sede del RFEF el sorteig de la primera eliminatoria de la copa del rei. Ara ja si, podem anunciar que el primer equip del Club Esportiu Manacor jugarà contra la Unión Deportiva Las Palmas, un primera divisió que ha sortit a la darrera bolla del sorteig.

Esperam un ambient increíble on convidam a tots/es a asistir-hi de Vermell per a animar a l’equip. A través de les xarxes socials anirem publicant la venda d’entrades i tota la informació.

Per a tota la premsa i mitjans de comunicació que hi vulguin asistir, han d’enviar un email a comunicacio@cemanacor amb les següents dades:

  • Nom
  • Cognom
  • Teléfon
  • Email
  • Mitjà de comunicació al que pertanyen

Hi ha acreditacions limitades.

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Natalia Llull RosadoComunicació, Premsa & Patrocinadors

Comentarios cerrados