EL DERBI ENTRE EL GARDEN HOTELS I L´U ENERGIA SÓLLER COPA EL PROTAGONISME DEL VOLEIBOL BALEAR

13 octubre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L´ARXIPÈLAG BALEAR VIURÀ UNA INTENSA JORNADA DE VOLEIBOL AQUEST CAP DE SETMANA AMB LES COMPETICIONS NACIONALS EN LA QUAL DESTACA L´ENFRONTAMENT DIRECTE DEL DIUMENGE ENTRE DOS CONJUNTS MALLORQUINS DE LA SUPERLIGA FEMENINA 2.

Els pavellons de les Illes ja estan preparats per a acollir una nova jornada de voleibol al màxim nivell. Fins a vuit enfrontaments de categoria nacional es disputen en l’arxipèlag balear aquest cap de setmana, encara que sobresurt, per sobre de la resta, el derbi mallorquí de Superlliga Femenina 2. El Garden Hotels Mallorca Volley rebrà en el Palau Municipal d’Esports d’Inca al CVS U Energia Sóller aquest diumenge a partir de les 17:00 hores per a viure un vibrant partit en el que ambdós conjunts buscaran la primera victòria de la temporada. Després d’un inici de curs amb un sabor amarg, inqueres i solleriques mesuraran les seves forces en un xoc que es presumeix d’alt voltatge. El Garden Hotels Mallorca Volley debuta en la categoria i, tot i comptar amb diverses jugadores en la seva plantilla que ja saben el que és jugar en la Superlliga 2, està buscant quin és el seu nivell real i per a què lluitarà aquesta temporada en la categoria de plata del voleibol nacional. Per part seva, el CVS U Energia Sóller, que aquest estiu també s’ha reforçat bé, buscarà rescabalar-se de la dura derrota encaixada en la primera jornada a Son Angelats contra el Barça. És per això que l’enfrontament d’Inca compta amb tots els al·licients necessaris per a ser un partidàs. També en aquesta categoria, el JS Hotels Cide Palma jugarà el seu primer partit de la temporada a casa rebent al Toyota Teams VSJ el dissabte a partir de les 16:30 hores, equip davant el qual buscarà sumar els primers punts del curs.

 

En la màxima categoria del voleibol espanyol, en la Superlliga Masculina el Conectabalear Manacor rep a un gran de la competició com l’Unicaja Costa d’Almeria el dissabte a les 18:00 hores. Els del Llevant de Mallorca arriben al xoc amb ganes de donar una alegria a la seva afició i de demostrar que enguany seran un rival dur i corretjós per a qualsevol equip de la lliga, inclosos els favorits al títol. Per part seva, el Voley Palma viatja a València per a mesurar-se al Leleman Conqueridor el dissabte a les 19:00 hores. Els de Ciutat van ser un dels pocs equips balears de categoria nacional que van aconseguir puntuar en la primera jornada de competició, és per això que buscaran donar-li continuïtat a la ratxa anotadora amb un triomf en terres valencianes. En la Lliga Iberdrola, l’Avarca de Menorca rep al Kiele Socuéllamos aquest dissabte a les 19:00 hores amb l’adrenalina al màxim després del seu triomf aquest dijous en la CEV Volleyball Challenge Cup contra l’UVC Holding Graz. Les de Bep Llorens, així i tot, volen rescabalar-se de la derrota encaixada el passat cap de setmana en terres canàries davant el CV Haris per 3-0.

 

En la Superlliga Masculina 2, el CVS Tren de Sóller viatja fins a Castellón per a mesurar-se contra el CV Mediterrani el dissabte a les 17:00 hores. El conjunt de la Vall jugarà davant un equip que va sumar de tres en la primera jornada de la competició i al qual intentarà ficar-li mà per a intentar adjudicar-se els primers punts de la temporada. Per part seva, la UD Eivissa Volley rep al Familycash Xátiva el dissabte a partir de les 19.30 hores en cerca, també, de sumar els primers punts del curs. A Primera Nacional trobem a l’únic equip balear que va poder guanyar el passat cap de setmana. L’Associació Bunyola 365 va vèncer al Vóley Múrcia a domicili per 0-3 i aquest dissabte buscarà allargar la dinàmica davant el CH Bordils a partir de les 16:30 hores en el Poliesportiu Joan Pericás. Per part seva, l’Scanner CV Son Ferrer viatja a Catalunya per a jugar davant el Pips Nature Cecell Lleida en un partit en el qual buscarà estrenar el caseller de punts. En categoria masculina, els dos equips balears van sumar un punt en la primera jornada del curs i lluitaran per a continuar sumant. El CV Pòrtol rep al Llars Mundet el dissabte a les 16:00 hores en el Pavelló Blanquerna, mentre que el Viatges Llevant CV Manacor rep la visita de l’H₂O Constructora CEV L’Hospitalet el diumenge a les 16:00 hores.

ADJUNTO:

Comentarios cerrados