Un miler de taekwondistes participaran a la segona edició del Ciutat de Palma

4 octubre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
El Velòdrom Illes Balears celebra aquesta competició els dies 14 i 15 d’octubre
 
Palma, 4 d’octubre de 2023. El Club Taekwondo Palma ha presentat aquest dimecres a l’Ajuntament de Palma la segona edició del Trofeu Ciutat de Palma de Taekwondo Mallorca Open, que se celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre al velòdrom Illes Balears.
El primer tinent de batle de Cort, Javier Bonet, ha felicitat el club pel gran acolliment de la convocatòria, que ha aconseguit congregar a Palma a un miler d’esportistes de 90 equips.
Bonet s’ha dirigit als cinc esportistes del Centre de Tecnificació que han assistit en representació dels taekwondistes de Balears, i els ha desitjat molts d’èxits per a aquesta important cita del calendari nacional: “El trofeu Ciutat de Palma és un impuls per al taekwondo balear i una oportunitat per als esportistes que podran competir a casa”, ha destacat.
D’altra banda, el president del comitè organitzador i del Club Taekwondo Palma, Antonio Navas, ha subratllat la importància d’aquest esdeveniment que compta amb la participació de 6 països i de 17 Comunitats Autònomes.
La competició tindrà un preu únic de cinc euros per a tot el cap de setmana i serà gratuïta per als menors de 12 anys.
 
 

2 / 3
 
 
Un millar de taekwondistas participarán a la segunda edición del Ciudad de Palma
El Velódromo Illes Balears celebra esta competición los días 14 y 15 de octubre
Palma, 4 de octubre de 2023. El Club Taekwondo Palma ha presentado este miércoles en el Ayuntamiento de Palma la segunda edición del Trofeo Ciudad de Palma de Taekwondo Mallorca Open, que se celebrará los días 14 y 15 de octubre al velódromo Illes Balears.
El primer teniente de alcalde de Cort, Javier Bonet, ha felicitado al club por la gran acogida de la convocatoria, que ha conseguido congregar en Palma a un millar de deportistas de 90 equipos.
Bonet se ha dirigido a los cinco deportistas del Centro de Tecnificación que han asistido en representación de los taekwondistas de Baleares, y les ha deseado muchos de éxitos para esta importante cita del calendario nacional: “El trofeo Ciudad de Palma es un impulso para el taekwondo balear y una oportunidad para los deportistas que podrán competir en casa”, ha destacado.
Por otra parte, el presidente del comité organizador y del Club Taekwondo Palma, Antonio Navas, ha subrayado la importancia de este evento que cuenta con la participación de 6 países y de 17 Comunidades Autónomas
La competición tendrá un precio único de cinco euros para todo el fin de semana y será gratuita para los menores de 12 años.
También han estado presentes, Antoni Prats, director insular de Deportes; David Salom, director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma; Miquel Àngel *Bennàsar, gerente de lo *IME; Rosario Sánchez i Francisco *Ducrós, regidores del *PSIB-PSOE, y *Kika Coll, regidora de Más

Comentarios cerrados